Doja Cat kanaliserer prinsesse Kida fra Atlantis: The Lost Empire på hennes 26-årsfest

Stjernen feiret bursdagen sin på Delilah i Los Angeles med kjendiser inkludert Justin og Hailey Bieber, Bella Hadid og French Montana doja katt bursdagKreditt: casamigos

Doja Cat gikk helt ut med temaet hennes 26-årsdag.

Onsdag kveld kanaliserte sangeren krigeren prinsesse Kida fra Disney-animasjonsfilmen fra 2001 Atlantis: The Lost Empire på hennes stjernespekkede bursdagsfest med havtema på Los Angeles hot spot Delilah.

Doja - som rocket Kidas signatur iskalde blonde hår - så identisk ut med tegneseriefiguren i et blått bandeau og lendeklede-inspirert skjørt. Hun pyntet med en gullarmmansjett, et smaragdsmykke, stiletter med stropper og et falskt våpen.

Sangerinnen delte en serie bilder av utseendet hennes Instagram , samt et klipp fra filmen med Kida.

' @dojacat er #PrincessKida fra #Atlantis for henne #Halloween #Fødselsdag bash! 🎈,' skrev stylisten hennes Brett Alan Nelson videre Instagram med bilder av antrekket hennes. 'GRATULERER MED DAGEN #dojacat .'

RELATERT: Doja Cat vil være vertskap og opptre på VMAs 2021 etter å ha blitt nominert til 5 priser

Doja Cat bursdagKreditt: casamigos

Stjernen nøt en intim middag med nære venner før hun feiret på Delilah med kjendiser inkludert Justin og Hailey Bieber, Bella Hadid, French Montana, Winnie Harlow, Teyana Taylor, Jack Harlow (og mange Casamigos tequila flyter!).

Doja's hadde på seg hennes episke prinsesse Kida-kostyme bare én måned etter at hun kanaliserte en annen ikonisk filmkarakter i en ny reklamefilm for Pepsis nye Soda Shop-utgivelse: Sandy fra Fett .

RELATERT: Hvert antrekk Doja Cat hadde på seg mens han var vert for 2021 MTV VMAs

I klippet tok sangerinnen det hele veien tilbake til Rydell High School, og dekket flere ikoniske Fett sanger, inkludert Olivia Newton-Johns elskede 'You're the One That I Want'.

Kreditt: casamigos

'Det var veldig interessant. Jeg så det i tankene mine mens vi var i glam. Vi fikk håret, sminken og antrekkene, sa hun til PEOPLE. 'Da jeg så det grove snittet av alt, var det akkurat slik tankene mine så det for seg, og jeg er så, så glad for hvordan det kom ut.'

«Hun er ikonisk,» la hun til. 'Sandy er en dårlig tispe, og vi vet det.'