Dr. Phil svelger bitter slankepille

TV-verten er involvert i en rettssak om tillegg han støttet

Dr. Phil McGraw må kanskje begynne å gi råd til seg selv. TV-verten har sterke andre tanker om slankepiller han en gang støttet, ifølge rettsdokumenter i et søksmål som påsto at TV-psykologen kom med falske uttalelser om produktene.

I e-poster som innrømmer at han ikke hadde noen ekspertise på kostholdsfeltet, insisterer McGraw også på at han krevde den STERKESTE av ansvarsfraskrivelser i produktenes annonser før han satte navnet sitt på Shape Up! diettkampanje, rapporterer New Yorks Daily News, som siterer korrespondanseutskrifter som er inkludert i Los Angeles Superior Court-arkiv.

Dette utdyper vår posisjon om at Dr. Phil hadde ansvaret … han skrev om reklamene, sa advokat Henry Rossbacher, som i fjor anla søksmålet mot McGraw på vegne av tre misfornøyde kunder.

McGraw, TV-programverten og forfatteren av Den ultimate vektløsningen: De 7 nøklene til vekttapsfrihet, har avvist anklagene.

Det er en ganske dum påstand, sa hans Dallas-baserte advokat, Bill Dawson, ifølge Associated Press. Det er den typen søksmål som får folk til å hate advokater.

Produsert av det Irving, Texas-baserte CSA Nutraceuticals, Shape Up! shakes, barer og multivitaminer ble solgt i supermarkeder, Target, Wal-Mart og andre steder. Planen krevde 22 piller daglig til $120 i måneden.

CSA Nutraceuticals gikk med på å slutte å lage kosttilskuddene tidlig i fjor da de sto overfor en undersøkelse fra Federal Trade Commission om bekymringer om falsk reklame.

Saksøkere i søksmålet søker status for gruppesøksmål for å inkludere tusenvis av potensielle saksøkere, sier AP. En dommer kan ta stilling til forespørselen tidlig neste år