Drew Barrymore kan ikke slutte å rase om denne antialdringsøyekremen på $29 som fungerer som en concealer

'Det er liksom den perfekte alkymien av hudpleie som sminke' Hvert produkt vi har er valgt ut uavhengig av hverandre og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. Drew Barrymore øyekremKreditt: Kristin Callahan/ACE Pictures/Shutterstock

Hvis du er lei av ineffektive øyekremer, har Drew Barrymore den perfekte løsningen for deg: Olay Eyes Ultimate Eye Cream .

Skuespillerinnen ga nylig en shoutout til produktet i en av hennes pågående #BeautyJunkieWeek-videoer på Instagram . Barrymore sa at hun er besatt av øyekremen fordi når den takler rynker og hevelser, fungerer den også som en concealer takket være det ferskenaktige pigmentet. Jeg skal bruke denne i stedet for concealer, sa hun mens hun brukte den. Ser du? Den mørke sirkelen har forsvunnet minst 60, 70 prosent ... det er liksom den perfekte alkymien for hudpleie som sminke.

De Olay øyekrem er faktisk formulert med et snev av concealer, ifølge merket og inkluderer ingredienser som vitamin B3 og peptider for å hydrere og jevne ut øyeområdet.

Drew Barrymore øyekrem

Kjøpe det!

Olay Eyes Ultimate Eye Cream, $28,86; amazon.com eller $24,96 med Amazon Fresh

Barrymore er ikke den eneste fansen: Øyekremen er Amazons tredje bestselgende øyebehandlingskrem , og plukker opp hundrevis av fire- og femstjerners vurderinger. Shoppere har en tendens til å legge igjen entusiastiske anmeldelser som sier at det gjør underverker og er verdt hver krone. En kunde sa til og med at det har gått godt ti år fra utseendet hennes.

Dette er uten tvil (og jeg har sannsynligvis brukt tusenvis av $$$ som resten av dere), den beste frickin' øyekremen noensinne . Jeg er 52 år og syntes jeg så ganske bra ut, helt til øynene mine begynte å forråde meg, skrev en annen kunde. Denne kremen oppstrammer og hydrerer det området så godt, det er sprøtt. Huden føles stram og glatt og rynkene blekner. Jeg skjønte ikke engang at mørke ringer var et problem for meg... men så la jeg merke til at det ble lysere rundt øynene mine også! Jeg vil aldri kaste bort pengene mine på en annen øyekrem.

Olay har noen andre populære øyebehandlinger, inkludert en annen øyekrem med et lignende ferskenaktig pigment samt en øyegelé (det koster bare $11 akkurat nå!) og et øyeserum.

Kjøpe det! Olay Total Effects 7-i-1 Anti-Aging Transforming Eye Cream, $17,48; amazon.com ; Olay Eyes Eye Lifting Serum, $19,99 med kupong; amazon.com ; Olay Age Defying Classic Eye Gel, $10,99 med kupong; amazon.com

Hvis Olay Eyes Ultimate Eye Cream er bra nok for Drew Barrymores område under øynene, vel, det må være bra nok for vårt også.