Ed Sheeran avlyser show da han bekrefter at høyre håndledd og venstre albue ble ødelagt i sykkelulykke

'Et besøk hos legene mine bekreftet brudd i høyre håndledd og venstre albue som vil gjøre meg ute av stand til å utføre live-konserter i umiddelbar fremtid,' kunngjorde Sheeran tirsdag Kreditt: Invision/AP/REX/Shutterstock

Det kan ikke nektes at Ed Sheeran er en supertalentfull musiker, men å spille gitar med en rollebesetning som dekker armen kan være et problem selv for ham.

Den 26 år gamle sangeren delte et bekymret bilde på Instagram med høyre arm i gips og en slynge på venstre en mandag morgen. Solen rapporter Sheeran syklet i London da han ble påkjørt av en bil, selv om det fortsatt er ubekreftet på dette tidspunktet.

Jeg har hatt litt av en sykkelulykke, og jeg venter for øyeblikket på noen medisinske råd, som kan påvirke noen av mine kommende show, skrev han under teksten til innlegget. Følg med for flere nyheter. Ed x

Han oppdaterte fans tirsdag kveld , som bekrefter at han ikke fikk en, men to pauser.

Et besøk hos legene mine bekreftet brudd i høyre håndledd og venstre albue som vil gjøre meg ute av stand til å utføre live-konserter i den nærmeste fremtiden, dikterte Sheeran til en venn. Dessverre betyr dette at følgende show ikke vil kunne fortsette som planlagt: Taipei, Osaka, Seoul, Tokyo og Hong Kong. Jeg venter på å se hvordan helbredelsen utvikler seg før vi må bestemme oss for show utover det. Følg med for flere detaljer. PS – Ed skriver ikke dette siden han har begge armene støpt/bandasjert.

RELATERT VIDEO: Ed Sheeran vitser om ansiktsarret hans mens han støtter prinsesse Kates veldedighet for barn

Dette er ikke første gang den britiske sangeren har åpnet opp om en skade.

Under en januaropptreden på Graham Norton Show Grammy-vinneren så ut til å bekrefte ryktene om at prinsesse Beatrice ved et uhell kuttet ansiktet hans med et sverd - selv om han egentlig ønsker ikke å snakke om det og spøkte med at han er redd for å pådra seg kongefamiliens vrede.

Jeg kan ikke snakke om det, spøkte Sheeran da han ble spurt om hendelsen. Jeg vet ikke hva som vil skje hvis jeg gjør det!

Det ble først rapportert om årsaken til Sheerans mystiske ansiktsskader i november.

I følge Solen , kuttet skjedde på Royal Lodge i Windsor da kongen lot som om de var ridder med popstjernen James Blunt – uten å vite at Sheeran sto tett bak henne da hun svingte det seremonielle sverdet.

Bladet kuttet Sheerans ansikt - bare noen få centimeter fra høyre øye.

Jeg aner ikke hvordan det kom ut, siden det ikke var mange mennesker der den kvelden, sa Sheeran til Norton i det hit BBC One talkshowet. I to uker etter hadde jeg et stort flekker i ansiktet mitt og fortalte folk at jeg falt, og plutselig kom historien ut.