Emily Ratajkowski bruker disse $70 joggeskoene med alt, og vi fant dem på Nordstrom

De er komfortable, søte og rimelige. Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. Nike Cortez joggeskoKreditt: Getty; Splash (2)

Når hun ikke viser frem den drømmende stuen sin eller modellerer sin egen badedrakt og intimmerke, gir Emily Ratajkowski oss vanligvis store antrekksinspirasjoner. Fra hennes ab-baring Orseund Iris crop topper til denim med perfekt passform, har modellen mestret kunsten å få selv de mest grunnleggende elementene til å se kule ut, og det inkluderer sneakers i retrostil som hun har hatt på seg i årevis.

Ratajkowski er ikke fremmed for komfortabelt fottøy, enten det er strømlinjeformede Veja joggesko eller sporty Adidas Originals Sambas , så det kommer ikke som noen overraskelse at modellen deler like tilhørighet til disse stilene som hun gjør for Nike Cortez joggesko . 70-tallsskoene i løpestil har et klassisk design komplett med den ikoniske Nike-swooshen og er laget av et pustende skinn som er perfekt for bruk året rundt.

RELATERT: 12 undertøysmerker kjendiser har hatt på seg i årevis

Mer, til bare $70 , vil de ikke brenne et stort hull i lommeboken din (i motsetning til noen andre kjendis-elskede fottøystiler.) Du kan til og med velge mellom en rekke fargekombinasjoner, som Emilys hvit-og-svarte versjon eller den trendy helhvite stilen. Uansett hvilken du velger, er disse joggeskoene den ultimate balansen mellom stil og komfort.

Som Ratajkowski har bevist gjennom årene, har Nike Cortez joggesko fungerer perfekt med alt fra skjørt og kjoler til jeans og leggings. Senest ble modellen sett iført dem til flyplassen med joggebukser og en matchende sweatshirt, så det er bokstavelig talt ingenting som disse joggeskoene ikke ser kule ut med.

Ta et hint fra Ratajkowski og oppdater garderoben din med et par av disse throwback-sparkene akkurat i tide til våren.

Kjøpe det! Nike Cortez Sneaker, $70; nordstrom.com