'Hver kvinne trenger et par eller to' av disse $14-leilighetene som passer i vesken din, ifølge Amazon Shoppers

Du kan handle dem i tre allsidige farger. Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. Amazon Flats

Som alle som noen gang har brukt hæler vet, kommer det et punkt på dagen eller natten når du bare ikke orker mer. Jeg vil ikke nekte for at jeg har vært jenta som gikk barbeint ned New York City-blokker (ikke døm; dette er et trygt sted) – og disse praktiske leilighetene på Amazon ville definitivt ha forhindret flere av disse (potensielt stivkrampe-forårsakende) ) forekomster.

Amazon-kundene som har oppdaget B.M. Choices sammenleggbare ballettleiligheter hevder at hver kvinne trenger et par eller to!. Anmeldere sier at disse kompakte skoene, som kan foldes i to og passer pent inn i den lille bærevesken deres, er av god kvalitet, myke, komfortable, størrelsesnære og utmerkede nødleiligheter. En femstjerners anmelder gikk så langt som å kreditere fottøyet med å snu hele natten. Da hun skjønte at hun hadde på seg sko som var for løse til å gå i på et arrangement, reddet disse tøflene min kveld, sa hun. Jeg måtte ha dem på i fire timer ... De ser fine ut og strekker seg litt hvis du trenger det.

Kjøpe det! B.M. Choice sammenleggbare sko reiseballett med utvidbar veske for høye hæler, $11.98-$13.98; amazon.com

Ikke bare er skoene lette og fleksible, slik at de er enkle å ha med seg i vesken (og til og med små nok til å passe inn i noen anmelders clutcher), posen deres brettes faktisk ut til en veske for hælene dine. Denne ekstra bekvemmeligheten ved å slippe å bære hælene i hånden betyr også at du ikke risikerer å miste eller skrape dem mens du prøver å sjonglere med alle eiendelene dine. Det myke, veganske skinnmaterialet i de sammenleggbare ballettflatene vil være en behagelig frist for stiletttrøtte føtter, og prislappen på $12–$14 lover godt for lommeboken din. Handle garderoben viktig i svart, gull eller sølv, og takk for de heldige stjernene at du aldri har tråkket i noe virkelig grovt uten dem.

Elsker du en god del? Registrer deg for PEOPLEs Shopping-nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på de siste salgene fra favorittmerkene dine, pluss kjendismote, hjemmeinnredning og mer.