Alt Jason Derulo har sagt om hans virale undertøy på Instagram-fotokontroversen

Internett har ikke klart å slutte å snakke om Jason Derulos 'anaconda' siden han delte den dampende siden-fjernet Instagram 21. november

I løpet av den siste måneden har Jason Derulo fortsatt å generere buzz og kaste internett for en løkke - og ikke på grunn av musikken hans eller skuespillet hans.

I slutten av november ble Katter star , 30, delte et siden-fjernet bilde av seg selv iført ingenting annet enn trange, svarte boksertruser på sin Instagram. Sangerens bilde - som også viste frem hans meislede magemuskler med vann som dryppet nedover kroppen hans - ble raskt viralt da fans var raske til å kommentere hans store bule.

Med bildeteksten Good Mornin' ?, viste Instagram-innlegget Derulo midt i et eksotisk Bali-bakteppe, kun iført smykker rundt halsen og et ekstremt tettsittende undertøy.

Først spøkte Derulo med følgerne sine etter å ha skjønt spruten bildet laget, og kommenterte: Ikke lyv.. zoomet du? Da en følger spøkte om hvilket dyr han gjemte i buksene, svarte Derulo anaconda. Kontroversen begynte imidlertid da sangeren ble anklaget for å ha photoshoppet begavelsen hans.

Jason DeruloJason Derulo

Mens Trumpets-sangeren var snakker med en TMZ-reporter kort tid etter at innlegget ble viralt – og uttrykte sin overraskelse over at innlegget fikk sitt eget liv – spurte kameramannen om det ble gjort noen retusjering eller forbedringer av bildet før det fikk verdensdebut.

Photoshop?! Photoshop?! Man gjør meg ikke -, spøkte han. Hei, det er ikke nok kvinner i dette området.

Han la til: Bare vit … oss haitiere, vi ser annerledes ut.

Nesten to uker etter at bildet ble publisert første gang, fikk bildet til slutt så mye oppmerksomhet at Instagram til slutt fjernet det – noe som lot Derulo klappe tilbake på den sosiale medieplattformen.

RELATERT: Jason Derulo benekter å fotografere viralt bilde av Crotch: 'Oss haitiere, vi ser annerledes ut'

3. desember delte artisten et skjermbilde av varselet han mottok fra Instagram, som hevdet at innholdet var i strid med selskapets retningslinjer.

Sangeren uttrykte sinne over fjerningen i sin Instagram Story og sa: Y'all ain't gonna believe this - Instagram tok ned Bali-bildet mitt! De tok ned Bali-bildet mitt!

Hei, hør, fortsatte han før han påpekte det han følte var en dobbeltmoral. Alle disse jentene viser rumpa og alle slags gale klær – og jeg har undertøy på Bali og de tok ned bildet mitt. Det er diskriminering. Som, jeg forstår, jeg kan ikke hjelpe størrelsen min, men du kan ikke ta ned bildet mitt.

Derulo benyttet også anledningen til å protestere mot fjerningen ved å legge ut det aktuelle bildet på nytt. Han tekstet det nye innlegget, som også siden har blitt fjernet, F— u mener? Jeg har undertøy på... Jeg kan ikke hjelpe størrelsen min..

Jason DeruloJason Derulo | Kreditt: Steven Ferdman/Getty Images

Skjermbildet viser Instagrams begrunnelse for å ta ned innlegget 21. november, med henvisning til at det inneholdt nakenhet eller seksuell aktivitet.

Vi fjernet innlegget ditt fordi det er i strid med retningslinjene våre for nakenhet eller seksuell aktivitet. Retningslinjene er basert på vårt globale fellesskap, og enkelte publikummere kan være følsomme for forskjellige ting, lød forklaringen.

En talsperson fra Facebook Company, som eier Instagram, sa at innlegget brøt med nettstedets retningslinjer ved å vise opphissete kjønnsorganer. Plattformen trekker også innlegg som inkluderer seksuell omgang, kjønnsorganer og nærbilder av helt naken rumpe, sa talspersonen til PEOPLE.

RELATERT: Jason Derulo sier at han er '125%' sikker på at kjønnsorganene hans ble luftbørstet ut av katter: Det er 'morsomt'

Den 6. desember delte Derulo en morsomt sensurert versjon av bildet og lurte på den kontroversielle situasjonen. Er dette bedre? ? han undertekst det nye bildet, som inkluderer en fotlang sandwich lagt over skrittet hans.

Når han ser tilbake på innlegget, fortalte han Underholdning i kveld på torsdag at han ikke trodde det kom til å forårsake så mye tørst.

Jeg visste at det var et tørstefellebilde, sa han. Men jeg trodde ikke da jeg la det ut at det kom til å bli mitt mest likte bilde i løpet av de første par timene. Jeg trodde ikke det kom til å bli tatt ned av 'grammet .... Som, jeg mener, kom igjen .

Da jeg la det ut om morgenen, sa jeg: «Å ja, kvinner liker kanskje denne», vet du hva jeg sier? husket han. Som «Ja, dette er et bra bilde», men jeg tenkte ikke «Jo, dette er i ferd med å bli et sprøtt innlegg.» Nei, ikke i det hele tatt.

Akkurat da seerne trodde situasjonen hadde roet seg, var Derulo tilbake for å diskutere sine private regioner tidligere denne uken.

Jason Derulo i CatsJason Derulo i Cats | Kreditt: Universal Pictures UK

Sangeren snakket med Andy Cohen på radioprogrammet SiriusXM på mandag, der Bravo-verten sa: You're in tights in Katter det får meg til å tenke at de...

Gikk CGI ut? Ja, de gjorde CGI [det ut]. Jeg la merke til det, sa Derulo og lo. Sangeren spiller hovedrollen som Rum Tug Tugger i filmen.

Cohen spurte, du tror at de har luftbørstet penisen din ut av Katter film?

Ett hundre og tjuefem prosent, sa Derulo. Det var faktisk morsomt, Rebel Wilson snakket om det av og til på et show vi var på. Hun sa: 'Vi var alle nakne.'

Jeg er ikke overrasket. For å gjøre det så katteaktig som mulig, tror jeg det var det det handlet om, vet du? sa Derulo.

Han gjentok ideen til Cohen om at fjerningen av bildet hans var en dobbel standard, noe som betyr at ingen bryr seg om menns rettigheter, så det er problemet der.

RELATERT: Jason Derulo trodde ikke undertøysbildet hans ville forårsake 'så mye tørst'

Jeg mener det er en ekte ting, kom igjen, jeg la bokstavelig talt ut det bildet fordi jeg syntes det var et flott bilde av meg selv. Mine intensjoner var ikke å fornærme noen eller å være naken, la han til. Jeg visste at pakken min så bra ut, men jeg visste ikke at den skulle bli gal til det punktet at det var det mest omtalte emnet eller bildet mitt mest likte. Det var mitt mest likte bilde bare på en ettermiddag.

Han innrømmet at han synes det er morsomt at [Instagram] hadde et møte om penisen min.

Jeg elsker Instagram, det er egentlig ikke så alvorlig for meg ... men de hadde et møte og de skulle sette det opp igjen til TMZ fanget meg utenfor et sted og de sa 'Hadde du ereksjon?' og jeg var som «Nah, jeg hadde ikke en ereksjonsmann.» Jeg var like godt «Jeg kunne ha hatt en semi», men jeg spøkte totalt.

Derulos bilde fikk så mye oppmerksomhet at han til og med fikk et tilbud fra et pornoselskap, som han umiddelbart avslo.