Florence Welch sier at hun lukter 'Støvete vintageklær og røkelse'

Florence and the Machine-frontkvinnen ble oppriktig om duftene hun forbinder med forskjellige tider i livet hennes i den siste delen av The Cut's 'Scent Memories'-serien Florence WelchKreditt: David M. Benett/Dave Benett/Getty

Florence Welch avslørte nettopp hvordan hun lukter, og vel, det er sannsynligvis det du kan forvente av dronningen av vintage mote.

I den siste delen av The Cut's 'Scent Memories'-serien — hvor utsalgsstedet spør kjendiser og fremtredende personer i kreative bransjer om duftene de forbinder med forskjellige tider i livet deres — innrømmet Florence and the Machine-frontkvinnen, 34, at jeg sannsynligvis lukter støvete vintageklær og røkelse.

Alle klærne mine er vintage, så de har den vintage-butikklukten, og tydeligvis Gucci Bloom nå, Welch ( som ble kåret til det nyeste ansiktet til den ikoniske parfymen i juni ) fortsatte. Jeg tror noen sa en gang at jeg lukter som en gammel kirke fordi jeg elsker treaktige, røkelsesaktige lukter av sandeltre. Jeg håper jeg lukter litt varmt også, men jeg lukter nok som tette vintageklær.

Under intervjuet åpnet sangeren også for å filme sin Gucci Bloom-kampanje-debut sammen med Anjelica Huston , Jodie Turner-Smith og Susie Cave . «Det var så utrolig; alle jeg fikk jobbe med var så ikoniske, sa hun Kuttet.

Kreditt: Jamy/Barcroft Media via Getty

«Å se Anjelica Huston gå for å sette, jeg kommer aldri til å glemme det. Hun har den mest grasiøse gang av noe menneske; det er som om hun glir. Og akkurat stedet; dette stedet [La Scarzuola] var sinnssykt,» sa Welch om kampanjen, som var inspirert av den franske musikalfilmen Eselskinn . «Det var et gammelt kloster som ble omgjort til et surrealistisk teater, og vi vandret rundt og tenkte: Hva i helvete gjorde de her inne? Det var definitivt noen rare ting som skjedde der … Hva slags ritualer? Hva slags forestillinger? Jeg føler at det var mye nakenhet, det var veldig langt ut; energien til det stedet var en av slike eksperimenter. Det var virkelig så spesielt å være der.'

I SLEKT: Jodie Turner-Smith om Being a Face of Gucci-duft og bruk av parfyme ved 'spesielle anledninger'

Da han ble spurt om karakteren hennes i Gucci Bloom-kampanjen, forklarte Welch: 'Jeg føler at jeg nesten blir beruset av duften og deretter drar på en hallusinogene tur inn i en floral underverden med yppersteprestinnen Anjelica Huston, og vi lager alle disse dufttrolldom.'

«Men jeg vet ikke om det er meg som er en karakter? Jeg føler at det kanskje bare er meg. [Ler.] Det er ikke veldig vanskelig for meg å gå inn i en floral underverden,» spøkte hun.

Tidligere denne måneden skremte Turner-Smith (34) over medspillerne sine og delte favorittminnene sine fra duftkampanjen under en eksklusivt intervju med PEOPLE.

«Først av alt, Anjelica [Huston] – bare for å møte henne og få se personligheten hennes – hun er ikonisk. Og så er Florence [Welch] akkurat som denne engleskapningen. Og Susie [Cave] – å få leke med disse tre andre kvinnene som bare er så fantastiske og som jeg beundrer så mye, det var virkelig flott,' Queen & Slim sa skuespillerinnen. «Og så filmet vi i denne vakre, bisarre, fantastiske eiendommen i Umbria. Det var akkurat som denne typen drømmeaktige omgivelser. Det var første gang jeg virkelig fikk til å samarbeide og vibe med [Gucci-designeren] Alessandro [Michele]. Det var bare veldig gøy.