Mann fra Florida får år i fengsel for å ha kjørt over babyender med en gressklipper

Jason Scott Falbo II erkjente straffskyld for dyremishandling etter å ha drept ni andunger på en forferdelig måte Kreditt: Palm Beach County Jail

Ikke lei denne mannen til å klippe plenen din.

John Scott Falbo II, 24, som pleide å jobbe for et landskapsarkitekturfirma, kjørte med vilje over ni andunger 2. mai i Wellington, Florida.

Torsdag ble Falbo dømt til ett år i Palm Beach County fengsel og tre års prøvetid for både andemassakren og separate anklager om innenlandsk vold. Falbo ble beordret til å fullføre 10 timers samfunnstjeneste hver måned etter at han er løslatt fra fengsel og mottar en mental helseevaluering. Falbo vil også få forbud mot å eie noen dyr.

De var i min vei så jeg bare fortsatte å klippe, sa Falbo, ifølge politirapporten.

Men Boyd Jentzsch, som var vitne til den urovekkende hendelsen sammen med sin kone og deres unge sønn, husker det annerledes. Han klippet ikke engang gresset. Han gikk rett mot [andungene] og svingte til venstre, fortalte han WFTV .

Jentzsch hadde gått inn i huset sitt etter å ha lagt igjen mat i hagen til andefamilien. Så, mens han så ut et vindu, så Jentzsch Falbo slakte ungdyrene. Jentzsch forteller at da han løp ut og ropte på Falbo om å stoppe, smilte landskapsarkitekten til ham og rygget deretter klipperen for å drepe flere andunger. Kort tid etter ringte Jentzsch politiet.

De skulle bare ha kastet nøklene. Det er ingen begrunnelse for det han har gjort, Jentzsch sa .

Jentzsch og familien mater rutinemessig endene som bor i innsjøen bak hjemmet deres. Dette er babyene våre, vi elsker å mate dem, fortalte Jentzsch Sun Sentinel .

Fire andunger og moren deres slapp unna Falbos angrep.