Tidligere Project Runway-dommer Michael Kors tror den nye rollebesetningen vil 'være spennende å se'

Den originale designerdommeren avslører sine sanne tanker om utviklingen av Prosjekt Runway Fashion Lives boklanseringKreditt: Andrew Toth/FilmMagic

Michael Kors - Project Runway original designer dommer – støtter moteshowets nye rollebesetning .

Fire nye tillegg til showet ble annonsert onsdag. Karlie Kloss tar over Heidi Klums tidligere spillejobb som vert, og Christian Siriano er den nye mentoren, en plass tidligere holdt av Tim Gunn. Klum og Gunn kunngjorde begge i september at de ville forlate showet for å fokusere på en moteserie for Amazon Prime Video.

Zac Posen kunngjorde også sin avgang tidligere i år, med Brandon Maxwell som tok plassen som designerdommer. Journalist Elaine Welteroth blir også med i serien, mens Hun Sjefredaktør Nina Garcia – som har vært med i programmet siden det hadde premiere i 2004 – skal komme tilbake.

RELATERT: Inne i Michael Kors' Penthouse-leilighet

Jeg kjenner alle menneskene som skal være involvert i showet, og de elsker mote, forteller Michael Kors eksklusivt til PEOPLE. Dette er alle mennesker som virkelig er veldig, veldig involvert i bransjen, og jeg tror det kommer til å bli spennende.

Kors spilte hovedrollen som designerdommer på de første 10 sesongene av showet, og han sier at han ikke er overrasket over å se at det har fortsatt i mer enn et tiår.

Prosjekt RunwayKors med den originale rollebesetningen til Project Runway. | Kreditt: Bravo/Everett

Prosjekt Runway er det første TV-programmet som lar publikum komme inn på moteprosessen, sier han. Det trekker teppet tilbake for moteindustrien og det viser folk, selv om de ikke var interessert i mote, hvordan noe kan bli skapt ut av ingenting. Folk er fascinert av det.

Den nye rollebesetningen markerer også et øyeblikk i full sirkel for designeren Christian Siriano , som vant sesong fire i 2008, som Kors hadde dømt.

Vel alle sammen, jeg er tilbake og med en vri, jeg er mentoren, Siriano sa på Instagram da han annonserte sin nye rolle i showet. 10 år senere er jeg begeistret og beæret over å hjelpe til med å veilede den nye generasjonen talenter.

Kors synes Siriano er det perfekte valget: Jeg synes det er fantastisk å se ham tre inn i mentorrollen, sier Kors.

RELATERT: Michael Kors kjøper Versace for 2 milliarder dollar

Christian har vært i bransjen i 10 år, sier designeren. Jeg forteller alltid alle at 10 år i mote er som 30 år i livet, så han har sannsynligvis sett på 10 år hva vanlige mennesker kan se om 30 år. Det er motens virkelighet.

Maxwell, som vil følge i fotsporene til Kors og Posen, uttrykte også sin takknemlighet for å være en del av denne nye rollebesetningen – og ha en plattform for å hjelpe en ny generasjon designere – på Instagram .

Jeg er ikke et stort kjent navn, men jeg jobber hardt for å komme dit, han skrev . Jeg er utrolig begeistret for å være med på et arv-show som fremmer ideen om at arbeidet ditt er det som vil ta deg langt, og jeg håper at jeg vil være i stand til å formidle litt nyttig kunnskap fra min til tider fulle reise inn til andres vellykkede karrierer. tenkende unge designere som meg selv.