Uteksaminerte eldre slipper 72 000 marihøner løs på videregående skole

Skolens tjenestemenn syntes ikke stuntet var morsomt, og nå er noen av skøyerne siktet Kreditt: Courtesy Brad Snyder

Dette er både en leksjon i hvordan man gjør en seniorprank og ettertrykkelig ikke hvordan man gjør en seniorprank.

De uteksaminerte seniorene ved Chopticon High School i Morganza, Maryland, brøt inn for å gi en minneverdig gave til skolen: 72 000 levende marihøner, som en liten gruppe av dem slapp løs i skolens ganger tidlig om morgenen 20. mai.

Og selv om det absolutt er en effektiv måte å få klassen din husket på, har spøken resultert i arrestasjoner av syv ansvarlige studenter: fire ungdommer og tre menn, hvorav sistnevnte vil bli siktet i en straffedomstol.

I følge ABC Nyheter , er en av de involverte studentene også utestengt fra å gå den kommende konfirmasjonsseremonien.

Noen Chopticon High School-elever sier reaksjonen er uberettiget. Alle fikk seg en god latter av det, jeg skjønner egentlig ikke hva det store problemet er med det, sa student Kyle Fisher i en rapport fra Washington D.C.s WUSA-nyheter.

Eli Manning: The Messy Prank Peyton and I Played on Our Dad

Tirsdag morgen protesterte studenter til og med til støtte for skøyerne. I en Associated Press-intervju Michael Wyant, direktør for sikkerhet og sikkerhet for skoler i St. Mary's County, fastholdt at spøken gikk over streken.

Vi innser absolutt at seniorspøk er forventet og normalt på denne tiden av året, og vi prøver å være tolerante overfor det, sa han. Men det er grenser vi må opprettholde.