Guns N' Roses-trommeslager Steven Adler innlagt på sykehus etter mulig selvmordsforsøk

Los Angeles politi og brannvesen reagerte begge på hendelsen torsdag og bekreftet at en pasient ble fraktet til et lokalt sykehus Steven AdlerKreditt: Joey Foley/Getty Images

Guns N’ Roses trommeslager Steven Adler er innlagt på sykehus etter et mulig selvmordsforsøk, bekrefter PEOPLE.

Offiser Jeff Lee ved Los Angeles Police Department forteller til PEOPLE at lokale myndigheter svarte på en oppfordring torsdag like etter klokken 18.30. for et mulig selvmordsforsøk i et hjem i Studio City, California.

Ved ankomst slo LAPD-offiserer fast at det ikke var noen kriminalitet, og hendelsen ble behandlet som en medisinsk nødsituasjon, forteller Lee til PEOPLE. Personen ble fraktet til et lokalt sykehus med en ikke-livstruende skade.

En talsperson ved Los Angeles brannvesen bekrefter også overfor FOLK at de ble kalt til adressen for en mulig knivstikking og fraktet en pasient til det lokale sykehuset via ambulanse.

En representant for Adler, 54, svarte ikke umiddelbart på PEOPLEs forespørsel om kommentar.

Steven AdlerSteven Adler

RELATERT: Guns N’ Roses legger til nye datoer til deres Not in This Lifetime Reunion Tour

Nyheter om at Adler hadde blitt hastet til sykehuset ble først rapportert av TMZ . Ifølge uttaket var ingen andre involvert i hendelsen.

Adler ble født i Cleveland, Ohio, og begynte i Guns N' Roses - grunnlagt av Axl Rose, Izzy Stradlin og L.A. Guns-medlemmer Tracii Guns, Ole Beich og Rob Gardner, i 1985.

Gruppen ga ut debutalbumet sitt Appetitt for ødeleggelse i 1987. Prosjektet har solgt over 28 millioner eksemplarer over hele verden.

Gjennom årene har Adler offentlig slitt med rusmisbruk.

Problemer begynte for stjernen i desember 1987 da gruppen ble tvunget til å erstatte Adler mens han var på turné etter at han brakk hånden etter et påstått slagsmål, Rullende stein rapportert.

Adler var fraværende fra gruppen igjen i 1989 under American Music Awards . Den gang ble det sagt at han var savnet på grunn av influensa, men det ble senere avslørt at Adler var i et rusrehabiliteringsprogram.

Steven Adler | Kreditt: Timothy Norris/Getty Images

Adler ble senere kastet ut av gruppen i 1990 på grunn av hans narkotikabruk, ifølge Rullende stein . Imidlertid kunne han bli med i bandet igjen etter å ha signert en kontrakt om at han ville avstå fra narkotika.

Han ble deretter sparket igjen fra gruppen samme år etter at avhengigheten hans vokste ut av hånden.

Fem år senere ble Adler arrestert i sitt hjem i Calabasas på en forbrytelse siktelse for besittelse av heroin, Los Angeles Times rapporterte den gang.

RELATERT: Willow Smith åpner opp om selvskading og hvorfor hun sluttet å kutte seg selv: 'Kroppen min er et tempel'

I 2008 dukket Adler opp på den andre sesongen av virkeligheten TV-show Celebrity Rehab med Dr. Drew.

Til tross for sine mange hindringer, ble Adler anerkjent for sine musikalske bidrag da han var innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame som medlem av Guns N’ Roses i 2012.

Guns N’ Roses er for tiden midt i deres Ikke i denne livstidsturen .

Hvis du eller noen du kjenner vurderer selvmord, vennligst kontakt National Suicide Prevention Lifeline på 1-800-273-TALK (8255), send en melding hjem til Crisis Text Line på 741-741 eller gå til suicidepreventionlifeline.org.