Har Ariana Grande gitt tilbake sin forlovelsesring på 93 000 dollar fra Pete Davidson?

Ariana Grande og Pete Davidson sluttet i helgen 2018 iHeartRadio Wango Tango By AT&T - BackstageKreditt: Kevin Mazur/WireImage

Helt siden Ariana Grande og Pete Davidson bekreftet at de avbrøt forlovelsen, har fans av parets virvelvindende romanse lurt på: Hva skjer med Grandes forlovelsesring på 93 000 dollar?

For øyeblikket er det uklart om hun offisielt ga den tilbake til Davidson. Men i går gjorde hun sin første offentlige opptreden siden bruddet uten den tre karats fantastiske sparkleren på venstre ringfinger.

Sangeren, 25, var ute i N.Y.C. uten den pæreformede ringen hennes på hånden under fremføringen av Veiviseren og jeg for opptak av Ond' s 15-årsjubileumsspesial, som sendes på NBC senere denne måneden. I stedet hadde hun pakket et plaster på ringfingeren, på nøyaktig samme sted hvor hun har en tatovering av Davidsons navn skrevet i kursiv.

Davidson stilte spørsmålet tidligere i sommer etter noen ukers dating med en tre karat, pæreformet forlovelsesring på 93 000 dollar fra N.Y.C. kjendisjuveler Greg Yun.

I et intervju med E! Nyheter, Yun avslørte at Davidson tok kontakt med ham for å få hjelp til å finne den perfekte ringen.

Pete ringte meg i slutten av mai og sa: ‘Se, jeg får en ring. Dette er hva jeg vil ha.’ Og jeg fortalte ham at jeg hadde den rette ringen til ham, sa Yuna til E!. Han fortalte meg ikke hvem det var for, men ba meg holde det hemmelig. Han fortalte meg ingenting om det.

ArianaKreditt: Kevin Mazur/Getty

Innen 2. juni ble Grande sett opptre i den blendende stjernekasteren på iHeartRadios Wango Tango-konsert i L.A.

Kreditt: Kevin Mazur/Getty (2)

Den pæreformede diamanten er et populært skjæring i Hollywood for tiden: Cardi B , Paris Hilton og Sophie Turner rocker alle i formen.

Fordi det er et grunnere snitt, viser pæreformede steiner større enn puter eller runde og gir et veldig langstrakt utseende, gullsmed Jason Arasheben, av Jason fra Beverly Hills , fortalte Mennesker av pærens økning i popularitet.

RELATERT VIDEO: Ariana Grande er tilbake på jobb etter avsluttet forlovelse - men forblir mamma på Pete Davidson Split

Paret begynte å date i mai kort tid etter at de begge delte seg fra sine tidligere flammer. Grande var tidligere sammen med sent rapperen Mac Miller og Davidson kunngjorde bruddet fra kjæresten sin gjennom et år, skuespillerinnen Cazzie David, i midten av mai.

Paret sluttet på lørdag. Det var alt for mye for tidlig, sa en Grande-kilde til PEOPLE. Det er ikke sjokkerende for noen.

En kilde fortalte også PEOPLE at Millers død hadde påvirket Grande. Det er sant at Ariana har slitt litt med livet generelt, etter eksens død, og legger til: Det var ødeleggende og sjokkerende for henne. Det har hatt en enorm, negativ innvirkning på livet hennes. Det fikk henne til å tenke nytt om mange ting i livet.