Feriepakkeguide: Hva er i en gravid redaktørs koffert

PEOPLE's Style and Beauty Director deler hennes favoritt gravide klær for en juleferie i sør. Hvert produkt vi viser har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. tilden-enza-costa-langermet-spalte-maxikjole-svart-på-figur-folk-magasinet

Hvem: Andrea Lavinthal, Style + Beauty Director

Mål: Sea Island, Georgia

Jeg hater å pakke. Det stresser meg så mye at jeg starter to uker før reisen med å sette en åpen koffert i hjørnet av soverommet mitt og tilfeldig kaste inn ting jeg tror jeg kan trenge når de dukker opp i hodet mitt. Rundt dag 10 redigerer jeg ned haugen ved å lage antrekk fra topp til tå (inkludert tilbehør) for hver dag jeg er borte. Deretter legger jeg til nødvendigheter som undertøy (pakker alltid med to ekstra par fordi du bare aldri vet) og setter til side det jeg har på meg på flyet. Selv om det tar tid, er denne strategien den eneste som hindrer meg i å gjøre et nødstopp på det lokale kjøpesenteret fordi jeg pakket seks topper, men ingen bukser (sann historie).

Denne ferieturen til Sea Island, GA med familien til kjæresten min byr på en ekstra pakkeutfordring: Jeg er gravid i sjuende måned, og vi har alt fra kakepynting med barna til en svart slips-middag på reiseruten, så jeg må ta med klær som er komfortable og elegant. Etter nøye overveielse av hver del i mammagarderoben min, er dette hva som gjør det i kofferten min:

hatch303551071b_q6_2-0

Kjøpe det! Enza Costa Langermet Slit Maxi-kjole, $282; tilden.com

Min favoritt gravidkjole er teknisk sett ikke en gravidkjole. Men det strikkede stoffet (en supermyk bomullskasjmirblanding) er så elastisk at den passer lett over en ujevnhet i tredje trimester. Jeg kan bruke den med joggesko og en dongerijakke om dagen eller kle den opp med støvler og blazer om natten.

RELATERT: Gavene våre redaktører virkelig vil ha denne sesongen

M-CORE-BSS1078M~Navy~PRODUCT_05--IMG_1200--ScubaJacket-1530834283

Kjøpe det! HATCH The Ricky Slip Dress, $278; hatchcollection.com

Jeg fikk panikk da jeg fant ut at vi skulle på en svart slips-middag på nyttårsaften siden jeg ikke eier noe gravidkveldstøy og det virker dumt å kjøpe noe bare for en natt. Jeg tror jeg kan slippe unna med denne marineblå underkjolen hvis jeg kombinerer den med glitrende smykker og noen pyntede hæler.

Vennligst glatt ut mage rynker rundt

Kjøpe det! Veronica Beard Scuba Jacket, $750; veronicabeard.com

Denne blazeren (og hettegenseren med glidelås) er MVP for skapet mitt, og selv om den ikke lenger lukker seg over magen, bruker jeg den fortsatt så langt inn i svangerskapet for å oppgradere ethvert antrekk.

button_up_0003_storq_aug18_2048x2048

Kjøpe det! SPANX Mama Faux Leather Leggings, $110; shopbop.com

Dette er mammaversjonen av mine favorittleggings til alle tider, og jeg bruker dem minst en gang i uken. De er komfortable og imitert skinn får deg til å se ut som en drittsekk.

RELATERT: FOLK Redaktører deler sine valg for de beste gavene i 2018 for alle på listen din!

Kjøpe det! Storq Button-Up skjorte, $98; storq.com

Det er veldig vanskelig å finne en button-down skjorte som passer over en støt, men som fortsatt ser skreddersydd ut. Denne sjekker begge boksene og følger med alt i kofferten min.