Hvordan det gjøres: Blindspot-stjernen Jaimie Alexander's Braided Mohawk

Finn ut hvordan du kopierer stjernens korthårstil

Korthårede jenter, bli psyket: Vi har en håropplæring som er perfekt for deg. Kérastase frisør Matt Fugate innom PeopleStyle-kontorene for å vise oss hvordan man styler bob-lengde låser på en kul ny måte - med den flettede mohawk-stilen som tidligere ble sett på Jaimie Alexander på Veuve Clicquot Polo Classic.

Kjendisproffen, som jobber med Blindsone stjernen, så vel som January Jones og Karlie Kloss, brøt ned den edgy stilen i videoserien How It’s Done.

jaimie-alexander-MAINKreditt: Michael Stewart/WireImage

For å få utseendet sprøytet Fugate først Kérastase V.I.P. Volum i Powder Dry Volumizing and Texturizing Spray i tørt hår for å gi volum. Før han flettet laget han tre hårseksjoner - en på venstre side, en i midten og en på høyre side.

Fugate tok tak i en sideseksjon ved kronen, franskflettet hår ned til nakken og festet den ferdige fletten med en strikk. (For å skape en fyldigere vri, anbefaler Fugate å forsiktig trekke fra hverandre fletten for en litt ugjort effekt.)

RELATERTE BILDER: Celebrity Bang Brigade: Er de falske ekte?

Proffen replikerte den franske fletten på motsatt side av hodet før han flyttet til midtdelen. Derfra sprayet han den løse delen med Kerastase Laque Noire Hårspray med ekstra sterk hold før du deler den i to mindre deler.

Han ertet begge seksjonene ved å ryggkjemme tråder og rullet dem deretter ned og festet med pinner. For prikken over i-en stakk proffen endene av flettene under pinner.

Se hele fremgangsmåten ovenfor!

Ville du prøvd denne vanskelige stilen? Del nedenfor!