Hvordan Trump håndterer demonstranter: 'Kast dem ut i kulden og konfisker frakkene deres'

'Du vet, det er litt gøy,' sa Donald Trump til publikum da han fikk demonstranter kastet ut fra et møte i Vermont Kreditt: Scott Olson/Getty

En Donald Trump-rally i Burlington, Vermont, torsdag kveld var overfylt med tusenvis av Trump-tilhengere som stod i kø i timevis i håp om å få et sete. Arrangementet ble også deltatt av Bernie Sanders-supportere - som Donald ga en hard melding til.

Kast dem ut i kulden, GOP-frontløperen beordret sikkerhet, mens demonstrantene ropte, Bernie! Bernie!

Ikke gi ham frakken hans, la Trump til. Behold frakken hans, konfisker frakken hans.

Det er rundt 10 minusgrader ute ... Du kan beholde frakken hans. Fortell ham at vi sender det til ham om et par uker, sa Trump til sikkerhetskontrollen.

Du vet, det er litt gøy. Er ikke dette mer spennende? Trump fortalte publikum. Du vet, du går til en Hillary-ting. Det er liksom kjedelig. Du går til en Jeb-ting og sovner.

Demonstrantene var ikke de eneste som ble kastet ut fra arrangementet. Trumps sikkerhet avviste alle som nektet å love sin troskap til milliardærforretningsmannen – selv usikre velgere.

Vi har mer enn 20 000 mennesker som møtte opp for 1 400 plasser. Jeg tar vare på folket mitt, ikke folk som ikke vil stemme på meg eller er usikre, sa Trump i en uttalelse, ifølge NBC Nyheter . De er lojale mot meg og jeg er lojale mot dem.

Mens president Obama deltok i et rådhusmøte om sine nye våpenkontrolltiltak torsdag kveld, gjentok Trump løftet sitt om å avskaffe våpenfrie soner på militærbaser, og la til at han også ville kvitte seg med våpenfrie soner på skolene sine. første dag på kontoret.

Det er ikke flere våpenfrie soner, sa Trump til en stor applaus fra mengden.

Da eiendomsmogulen senere hørte en annen demonstrant rope fra mengden, spurte han: Er det noen rester?

Det er en rest, sa han til sikkerheten. Kast ham ut.