Hulk Hogans kone søker om skilsmisse

«Jeg er sjokkert,» sier brytestjernen mens Linda Bollea prøver å avslutte ekteskapet Kreditt: Retna

Kanskje Hulk Hogan ikke vet best – etter 24 års ekteskap har hans kone, Linda Marie Bollea, søkt om skilsmisse.

Bollea, 46, leverte inn skilsmissepapirer tirsdag i Pinellas County, viser registreringer. Hun har vært gift med Terry Gene Bollea, 53, mer kjent som Hulk Hogan, siden 1983, og paret har to barn, Brooke, 19, og Nick, 17.

Ordet om splittelsen ble først rapportert av WTVT, FOX-filialen i Tampa.

Ifølge St. Petersburg Times , til Tider reporter skal ha fortalt Hogan nyheten fredag ​​kveld.

Han takket reporteren for den gode informasjonen, og ringte deretter tilbake fem minutter senere for å si at jeg er litt sjokkert. Du tok meg på vakt. Min kone har vært i California i omtrent tre uker. … Hellig røyk. Wow, du slo bunnen ut av meg. … Jeg dro bare over til siden av veien i fem minutter for å finne ut hva som foregikk her.

Typisk amerikansk familie

Hogan-familien var gjenstand for en PEOPLE-magasinartikkel i midten av 2005, like før deres VH1-serie, Hogan vet best , lanserte. Min kone og jeg er veldig intense, veldig lidenskapelige, veldig kjærlige, sa Hogan til PEOPLE i juli. Familien vår er ganske grunnleggende og gammeldags, og nå har vi blitt litt kule fordi vi er like intense som alle andre, men vi driver et veldig stramt skip.

Nylig har parets sønn, Nick, skapt overskrifter. Tenåringen står overfor en siktelse for at han kjørte hensynsløst i august da Toyota Supra hans gikk ut av kontroll og smalt i et tre. Hans venn og passasjer, John Graziano, fikk en hjerneskade.

I juli 2005 sa Nick til PEOPLE: Vi er som den typiske amerikanske familien. … Vi er akkurat som vanlige mennesker, bare på en oppblåst måte.

Av Kristin Boehm og Kristin Harmel