'I Didn't Own Jeans For a Decade': Hvordan Melissa McCarthy endelig fant den perfekte denimen sin (hun laget dem!)

Med lanseringen av sin nye linje, Melissa McCarthy Seven7, har skuespillerinnen endelig skapt jeans hun ikke vil 'rive dem av øyeblikket jeg kom hjem'

Stjernen og motedesigneren Melissa McCarthy deler sin guide for å føle seg fantastisk og den emosjonelle inspirasjonen bak hennes nye kleslinje. Abonner nå for umiddelbar tilgang til denne eksklusive PEOPLE!

Melissa McCarthy har allerede erobret komedien, og nå er hun klar til å ta fatt på moteindustrien.

BildeKreditt: Ben Watts


Ben Watts

Med McCarthys nylansert serie med dameklær laget for å passe alle størrelser , Melissa McCarthys Seven7, håper hun å bryte ned barrieren mellom mainstream- og plus size-klær en gang for alle - og starter med det perfekte paret jeans.

Jeg brukte et tiår på å ikke eie jeans, fortalte McCarthy, 45, til PEOPLE. Jeg ville kjøpt stabler av dem, men ingen hadde noen gang rett. Jeg tror du skal kunne sitte komfortabelt i buksene dine.

Da det var på tide å designe sin nye linje, var McCarthy fast bestemt på å re-forestille jeans slik vi kjenner dem og prioritere komfort fremfor alt annet. Etter måneder med prøving og feiling Spion skuespillerinnen perfeksjonerte endelig formelen for det perfekte paret.

Jeg visste at vi hadde fått disse rett da jeg fortsatt hadde dem på meg, og innen sengetid ville jeg ikke rive dem av det øyeblikket jeg kom hjem, sa hun.

Og beviset på at hun perfeksjonerte dem er i salgstallene hennes: Da serien hennes ble lansert på HSN, ble over 1400 jeans solgt i løpet av de to første timene – noe som tvang produsentene til å kutte segmentet når beholdningen tok slutt.

Med suksessen med lanseringen og den positive responsen hun får fra kvinner som føler at de endelig får de alternativene de fortjener, har McCarthy ingen planer om å slutte å designe. Å, jeg kommer til å gjøre sko på et tidspunkt, tro meg, sa hun. Hun vil også legge til en feriekolleksjon i løpet av de kommende månedene.

RELATERTE BILDER: Fall Style Special 2015

Melissa McCarthy kleslinje stil problem


Ben Watts

Men enda viktigere, hun vil at klærne hennes skal selges i hovedetasjene i butikkene. Hun vil ikke lenger ha klær i store størrelser atskilt fra vanlige størrelser, noe som gjorde at kvinner følte seg misfornøyde med handleopplevelsen.

Jeg vet hvordan det er å ikke kunne gå på shopping med vennene mine fordi «kvinner som meg» har blitt gjemt bort i en annen etasje ved siden av dekkdelen, sa hun til PEOPLE.

McCarthy trenger kanskje ikke å vente mye lenger for å nå målet sitt. To store navnebutikker har allerede avtalt for å holde alle størrelsene hennes på klær – fra størrelse fire til 28 – i samme etasje (selv om hun ikke ville avsløre navnene på butikkene).

Så her er det å handle med vennene våre og lene seg til å elske og sette pris på alle de fantastiske damene i livene våre, sier hun.

RELATERT VIDEO: Melissa McCarthy Eksklusiv: 'How I Did It My Way'

Plukk opp den nye utgaven av PEOPLE, med Melissa McCarthy og vår best kledde liste fra 2015, på stands onsdag, og fortell oss: Hva synes du om Melissas klesserie? Vil du legge til noen deler til skapet ditt? Del nedenfor.

— Jodi Guglielmi med rapportering av Kate Coyne