Ingrid Nilsen om valg av antrekk for VidCon 2016: 'Jeg tar bilder av dem'

«Jeg går gjennom bildene og bestemmer meg for hva jeg vil ha på meg,» sa Ingrid Nilsen på VidCon 2016. Kreditt: Getty

VidCon 2016 er her! Så hvordan gjør noen av stjernene seg klare til det tre dager lange arrangementet?

En ting som er veldig nyttig når jeg gjør meg klar til disse arrangementene, er å tenke på antrekkene mine på forhånd, fortalte YouTube-personligheten Ingrid Nilsen til PEOPLE backstage på VidCon 2016 på fredag.

Så jeg prøver faktisk en haug med forskjellige antrekk som jeg tror jeg kanskje vil ha på meg og så tar jeg bilder av dem, forklarte hun. Så går jeg gjennom bildene og bestemmer meg for hva jeg vil ha på meg.

Nilsen – som også passer på været den dagen når han velger antrekk – følger generelt dette rådet når jeg reiser fordi det fungerer veldig bra for store arrangementer, delte hun etter å ha blitt intervjuet på scenen på INSTANT-scenen presentert av PEOPLE og Entertainment Weekly på Anaheim Convention Center.

Hva gjelder 27-åringens favorittstil for sommeren?

Mange komfortable t-skjortekjoler. Litt som den jeg har på meg akkurat nå, som egentlig er en tankkjole fordi du bare kan kaste dem på deg og du trenger ikke tenke på dem, sa Nilsen, som legger til, hun har på seg to stykker som virkelig er spesielt for henne – en lekker rosegullring og et armbånd med svarte perler – hver dag.

SE den nye kjente kl INSTANT.me . Bli med i samtalen med hashtaggen #INSTANT og opplev INSTANT online @ instantdotme (Twitter), @ instantdotme (Instagram), @instantdotme (Snapchat), facebook.com/instantdotme (Facebook), og @instantdotme (Musical.ly).

RELATERT VIDEO: Gigi Gorgeous, Smosh, Connor Franta og andre digitale stjerner på VidCon 2016!

Og når det kommer til hennes beste sommerskjønnhetstips, rådet Nilsen til å bruke SPF på leppene fordi ingen liker solbrente lepper.

Det er ikke gøy, innrømmet hun.