Iris Law, 16, kalt Face of Burberry Beauty - og hennes favorittmodell er gudmor Kate Moss (Obvs)

Den 16 år gamle datteren til Jude Law og Sadie Frost har nettopp landet sin første store skjønnhetskampanje. Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. flytende-leppe-fløyel-bak-kulissene-3Kreditt: Med tillatelse fra Burberry/Angelo Pennetta

Som så mange andre tusenårige modellbarn med kjente foreldre (hei, Gigi og Bella Hadid!), har Iris Law – den 16 år gamle datteren til Jude Law og hans ekskone Sadie Frost – nettopp landet sin første store skjønnhetskampanje. Den stigende modellen, som gikk ut på motebildet i fjor med hennes debutkampanje for det britiske merket Illustrated People, ble nettopp kåret til det første ansiktet til Burberry beauty's Flytende Lip Velvet matt-kremfargespekter.

Den britiske modellen følger i fotsporene til tidligere Burberry Beauty-ansikter på A-listen, inkludert Cara Delevingne , Jourdan Dunn , Lily Donaldson, Rosie Huntington-Whiteley , Edie Campbell og Amber Anderson for å fronte merkevarens siste hot lip-lansering (åtte av de 14 nyanser utsolgt på Sephora.com siden lansering i begynnelsen av januar – men ikke bekymre deg, alle er på lager!).

RELATERTE BILDER: Modellbarn med kjente foreldre

flytende-leppe-fløyel-bak-kulissene-9Kreditt: Med tillatelse fra Burberry

Jeg har modellert i under ett år nå. Jeg var alltid fascinert av prosessen og av å være involvert, enten bak eller foran kameraet, men jeg begynte først nylig seriøst å tenke ordentlig på det, sa Law, som avslørte at favorittmodellen hennes er Kate Moss (i tillegg til gudmoren hennes!) .

flytende-leppe-fløyel-bak-kulissene-11Kreditt: Med tillatelse fra Burberry

Selv om modellen står foran en stor leppestiftkampanje, innrømmer 16-åringen før hun lander denne konserten, at det ikke egentlig var hennes greie å bruke farge på leppene hennes.

Før jeg skjøt Burberry Liquid Lip Velvet kampanjen, avsto jeg vanligvis fra å bruke leppefarger fordi jeg slet med å få en pen finish og velformet, så det ville ofte ende opp med å se flekkete ut, sa hun. Men jeg fant Flytende Lip Velvet enkel å bruke og det har definitivt fått meg til å elske å bruke leppefarger.

Kreditt: Med tillatelse fra Burberry

Når det kommer til resten av sminken hennes, foretrekker Law å holde ting ganske lavmælt. Min hverdagslook er en lett dekk, mascara, blusher, leppepomade eller flytende leppefarge i en naken nyanse, sa hun.

For å holde med sin enkle sminkestil, holder modellen seg til sin ene ultimate skjønnhetsregel slik at hun aldri ser overdreven ut. Jeg bruker vanligvis ikke leppestift og øyenskygge samtidig, da jeg prøver å ikke se for ferdig ut' Law sa. Dessuten unngår jeg tung sminke med for mye dekning, da jeg liker å holde huden glødende og duggfri.

Og stjernen, som ser ut til å ta over modellscenen, innrømmer at hun allerede elsker å unne seg en spa-behandling eller to som en hudoppfriskning.

Jeg har alltid funnet ut at det som fungerer best for meg er ansiktsbehandlinger med blått lys, sa Law. Jeg tror de utgjør mest forskjell og resultatene varer vanligvis lengst.

Hva synes du om Iris sin store Burberry-kampanje? Hvilken leppefløyelsnyanse har du lyst til å prøve? Fortell oss i kommentarene nedenfor!