Har Bridget Jones en baby?

Forfatteren Helen Fielding gir ledetråder til det neste Bridget bok ... på Twitter Kreditt: Courtesy Helen Fielding

Bridget Jones-fans, ta hjerte: Den modne, morsomme heltinnen er klar til å få henne tilbake.

Den vinslukende, vektkontrollerende, store undertøys-sportsstjernen i 1996-romanen Bridget Jones sin dagbok og oppfølgeren fra 1999 – begge brakt til live på film av Renée Zellweger – fyller akkurat 40, sier forfatteren Helen Fielding, som for tiden skriver på den tredje boken i serien.

Bridget sliter med babyproblemer - den slags babypanikk, forteller Fielding til PEOPLE. Det kommer til å snakke om babyer og livet, og temaet for det er forventning: måten livet aldri blir helt som du forventer.

Men lesere som ikke kan vente på boken kan finne Bridget på Twitter (@bridgetjoneshf), der Fielding gir stemme til karakteren i all sin nevrotiske prakt, sammen med Bridgets kjærlighetsinteresser Mark Darcy (@markdarcylegal) og Daniel Cleaver (@danielcleaverxx).

Jeg er besatt av det, sier hun. Jeg kan bare skrive en setning, og så må jeg Google en ferie. Jeg visste at hvis jeg kom på Twitter, ville jeg ikke være i stand til å stoppe, og riktignok er det det som har skjedd.

Fielding, som også jobber med sangeren Lily Allen på en musikalsk sceneversjon av Bridget Jones , fortsetter å undre seg over kjærligheten til serien, som har solgt nesten 20 millioner bøker over hele verden.

Jeg tror det har fått meg til å se verden på en litt annen måte, sier hun, og forstår at alle ser ut til å ha denne følelsen i den moderne verden at det er et veldig stort gap mellom hvordan de forventes å være og hvordan de egentlig er. Og jeg tror det er virkelig på bunnen av Bridget.

For mer fra Helen Fielding – inkludert hvordan hun sjonglerer med arbeid og håndterer livet sitt som tobarnsmor – ta opp denne ukens utgave av PEOPLE