Det er et 'Ja'! Joe Jonas og Sophie Turner er forlovet

Joe Jonas og Sophie Turner delte den glade nyheten med tilsvarende Instagram-innlegg som viste frem forlovelsesringen

Gratulerer er på sin plass for Joe Jonas og Sophie Turner: de er forlovet!

Paret delte den glade nyheten med tilsvarende Instagram-innlegg på søndag. De la ut hvert sitt bilde av Game of Thrones stjerne med hånden hennes oppå sangerens, og viser frem den fantastiske forlovelsesringen mot deres svarte klær.

Jeg sa ja, Turner (21) skrev bildeteksten til bildet. I mellomtiden skrev den 28 år gamle sangeren: Hun sa ja.

DNCE-frontmannens brødre, Nick og Kevin Jonas, var blant de første som gratulerte paret.

JA!!! Nick skrev, mens Kevin på samme måte kimet inn med, Yeah!!!!!!!

Nick, 25, da delte bildet av ringen på sin egen Twitter-side for å gratulere paret ytterligere. Ahh! Gratulerer til broren min... og svigerinne som har vært med forlovelsen din, sa han. Jeg elsker dere begge så mye.

sophie-turner-bKreditt: Greg Doherty/Patrick McMullan; Jamie McCarthy/Getty Images

Jonas og Turner har vært sammen siden november i fjor, etter at de ble sett opptre koselig på en konsert i Nederland. De tilbrakte også Halloween og Thanksgiving-helgen sammen. Siden den gang har paret gått jevnt og trutt, og ble nylig snappet med å dele en søt PDA mens de var ute og gikk i Los Angeles.

Duoen ble ikke Instagram-offisiell før i januar, da Turner la ut et bilde av Jonas på en båt som holder en sigar med den enkle bildeteksten Miami Daze.

RELATERT VIDEO: Joe Jonas og Sophie Turner oppdaget å bli koselig i Nederland

Som PEOPLE eksklusivt rapporterte i juni, sa en kilde nær musikeren at Joe tar forholdet veldig alvorlig og Sophie er annerledes enn de andre jentene han har datet.

Paret har holdt seg ganske ordknappe om romantikken deres. Jeg er i et forhold, men det er et veldig privat forhold, fortalte Turner. U.K. sine Sunday Times i juli.

Jeg isolerte meg veldig en stund og glemte hva som var gøy. Å gå ut med venner, gå ut og spise, egentlig ikke bry seg, sa hun til publikasjonen. Og folk jeg har møtt nylig i livet mitt har trukket meg ut av det.

Hun fortsatte: Det hjelper deg virkelig å eie disse usikkerhetene. De tingene jeg torturerte meg selv om før, kan jeg glemme.

I følge den britiske stjernen er hun på et mye mer positivt sted i livet enn hun var før.

Jeg er lykkeligere enn jeg har vært på veldig lenge, sa hun.

Turner åpnet også for Med stil den siste våren om hennes høyprofilerte forhold. Jeg fant det lettere å date noen som forstår bransjen eller er i den verden, sa hun.

Du innser at dere ikke kommer til å se hverandre hele tiden, sa hun og la til, og du føler deg ikke som en dust når du tenker: «Publisisten min sier at jeg ikke kan gjøre dette...»