Det er på tide å snakke om Lizzie McGuires 2019-garderobe: Se Hilary Duffs siste bilde fra settet

Duff har delt episke bilder bak kulissene fra den etterlengtede Disney+-omstarten. Hvert produkt vi viser er uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon.

Lizzie McGuire, men gjør henne til 2019!

Siden Disney annonserte omstarten av 2001-tallet Lizzie McGuire på strømmetjenesten sin, Disney +, har Hilary Duff delt fantastiske bilder bak kulissene av det kommende showet, inkludert et bilde avslører reprisen til Adam Lamberg som Lizzies beste venn, David Gordo Gordan.

Omstarten følger 30 år gamle Lizzie, som jobber som lærling hos en fancy dekoratør i New York City og navigerer i livet i New York City.

Men det som er enda mer spennende enn en Lizzie-Gordo-gjenforening er Duffs upåklagelige ensembler.

Hilary Duff - Lizzie McGuireKreditt: Hilary Duff/Instagram

Hos Duff siste Instagram sniktitt på omstarten som ble lagt ut på onsdag, avslørte den 32 år gamle skuespillerinnen en titt på millennial-Lizzies motesmak.

I SLEKT: Den originale Lizzie McGuire-stjernen Adam Lamberg vender tilbake som Gordo i Disney+ Reboot

Duff står ved siden av Lamberg med armene i kors i en uformell stilling, og kanaliserer Lizzie i et veldig 2019 Lizzie-antrekk: en Marques 'Almeida langermet neon tie-dye ren topp slitt med et par høy midje revet 501 Levi's jeans . Hun stylet utseendet med et tynt sølvkjedebelte (et populært tilbehør fra 2001-showet) og matchende denim-ankelstøvletter.

Mens Lizzies garderobe definitivt er på nivå med 2019-trendene (slipsfarge og denim med høy midje, inkludert), holdt Duff smykkene sine tro mot den originale karakteren.

I en Instagram-historie viste Duff frem sine stablede halskjeder, som en kjede med en L-initial og et enhjørning-anheng med sommerfugler på. Hun beholdt smykkene i sølv for å matche kjedebeltet hennes, rundt 2000.

Hilary DuffKreditt: Hilary Duff/ Instagram

Til og med Duffs Instagram-tekst er Lizzie McGuire-inspirert. Jeg føler meg så grunnleggende å si noe som har blitt ropt til meg nesten hele livet buuuut … hei nå, hei nå, skrev hun.

Duffs siste utseende fanger virkelig essensen av tusenårige Lizzie, sammen med de andre antrekkene hun har debutert på Instagram.

29. oktober la den 32 år gamle skuespillerinnen ut et bilde av sin første filmdag for Lizzie McGuire reboot, iført en stilig lang gul ullfrakk, søtt gult rutete skjørt og vestsett, svarte ankelstøvletter og et smil fra øre til øre. Gratulerer med første LIZZIE-dag!!!!! NYC…..cue the rain 😏🏻️🎥 #liziemcguire , skrev hun ved siden av bildet sitt.

RELATERT: Hilary Duff filmet nettopp «Lizzie McGuire»-omstarten i den søteste gule frakken - og vi fant 5 duper

Bortsett fra det trendy Lizzie McGuire-antrekket hennes, ble fansen skremt over kunngjøringen om Gordos retur i Instagram-innlegget hennes onsdag morgen.

Gordo var en viktig del av puslespillet til det som gjorde originalen Lizzie McGuire så autentisk og elsket, sier Duff, stjerne og utøvende produsent av omstarten, i en uttalelse. Jeg kunne ikke forestille meg serien uten ham. Jeg kan ikke vente på at fansen skal se hva han driver med 15 år senere og hvordan han passer inn i Lizzies voksenverden.