Jason Mraz giftet seg med Tina Carano: Jeg er 'den heldigste mannen i verden'

Sangeren og bruden hans sa 'I Do' søndag i en utendørs seremoni Kreditt: Kevin Mazur/WireImage

Jason Mraz sa I Do – or maybe I'm Yours? – i helgen giftet seg med forloveden Tina Carano.

I dag ble jeg gjort til den heldigste mannen i verden, musikeren lagt ut på Instagram Søndag sammen med et bilde av bruden hans, i tillegg til å endre biografien hans til Singer/Songwriter/Ektemann.

Mraz, 38, og Carano - en tidligere Hermosa Beach, California, kaffebareier fra Royal Oak, Michigan - knyttet bånd i en privat, utendørs seremoni omgitt av rundt 50 nære familier og venner ved den historiske Pole Green Church i Mechanicsville, Virginia , der Mraz vokste opp, bekrefter FOLK.

De nygifte møttes opprinnelig gjennom felles venner tilbake i 2007, da begge møtte andre mennesker. (Mraz var forlovet med medmusiker Tristan Prettyman tilbake i 2011 før de splittet.)

RELATERT VIDEO: Hollywood-mødre snakker om press for å miste babyvekt og hvorfor de elsker Drew Barrymore

Jeg følte en umiddelbar tilknytning til henne og har beundret hennes integritet og praksis siden dag én … Jeg sa alltid til meg selv: ‘Jeg håper jeg møter en jente som henne en dag,' Mraz fortalte Osideren av Carano i august.

I 2011 befant vi oss begge singel og bestemte oss for å samarbeide. Hun er helhjertet i hver handling, er ekstremt sjenerøs, fullstendig dramafri, og har det mest intuitive-geniale sinnet på kjøkkenet. For ikke å snakke om smilet hennes smelter meg absolutt.

Carano sprutet også om at mannen hennes skulle være i det samme Osider intervju.

Etter flere år med å forelske seg i ham, kom stjernene endelig på linje – og nå er han min stud. Vi har skapt et fantastisk liv sammen, og vi utgjør et flott team, sa Carano til magasinet.

Han er den mest kjærlige, sjenerøse og mest hardtarbeidende mannen jeg kjenner. Dette er de mest attraktive egenskapene jeg noen gang kunne be om hos en partner. Han inspirerer meg og styrker meg hver dag til å leve mitt beste liv, og han bryr seg så dypt om de tingene som virkelig betyr noe. Vi er virkelig velsignet på så mange måter.