Jennifer Lopez og Alex Rodriguez feirer sin 'vakre' mors 75-årsdag

'Du er definisjonen på å være ungdommelig og tidløs i alle aldre,' skrev Jennifer Lopez i en kjærlig hyllest til moren sin Jennifer Lopez og mamma Lupe

Jennifer Lopez feirer mammaen sin!

'In the Morning'-sangeren, 51, delte en søt hyllest til moren sin, Guadalupe Rodríguez, på lørdag og dokumenterte hvordan hun bidro til å gjøre morens 75-årsdag ekstra spesiell.

I videoen kan Lopez og hennes forlovede Alex Rodriguez ses overraske stjernens mor og sette seg ned for et festmåltid sammen med en liten gruppe kjære. Senere fikk timens kvinne også en sjanse til å ha en stor Zoom-samtale med noen helt spesielle gjester – inkludert barnebarna hennes!

Elsker deg bestemor, gratulerer med dagen! Lopezs 12 år gamle tvillinger Emme Maribel og Maximilian 'Max' David sa i telefonsamtalen.

Gratulerer med 75-årsdagen min vakre mamma!!! Jeg elsker deg så mye 💕 Det gjør vi alle, skrev Lopez ved siden av videoen. Du er definisjonen på å være ungdommelig og tidløs i alle aldre ... takk for din uendelige kjærlighet, energi, støtte og for at du bare er deg!!! Jeg elsker deg for alltid.'

I sitt eget kjærlige innlegg kom Rodriguez, 45, med en søt bemerkning om hvordan forlovedens skjønnhet gikk i familien.

For en ære det var å overraske og feire @jlos mor, Lupe, på hennes 75-årsdag, skrev han og delte den samme videoen som Lopez. Det er åpenbart hvor Jen får skjønnheten hennes ! Gratulerer med 75. til en virkelig fantastisk kvinne.

RELATERT: Jennifer Lopez takker Alex Rodriguez og deres 'fire vakre barn'. på Billboard Kvinner i musikkarrangement

Lopez sørget for å gi moren en søt hyllest tidligere denne uken mens hun tok imot ikonprisen på 2020 Billboard Women in Music-arrangement.

«Musikk har alltid vært min lidenskap. Da jeg var liten tok musikken det hverdagslige og løftet det opp til en feiring. Det har vært min besettelse siden, sa hun. Og sammen med dans var det min første kjærlighet.

«Mamma pleide å sette meg på kjøkkenbordet, og det var der hun viste meg hvordan jeg skulle gjøre booty-shaken og sammen skulle vi synge oldies, eller hva som var på toppen av Billboard-listene på den tiden,» la til. 'Dette var mine første opptredener, og det var det som inspirerte meg til å gjøre det jeg har hatt privilegiet å gjøre for dere alle i disse årene.'

RELATERT VIDEO: Jennifer Lopez sier datteren Emme 'elsker hudpleie' & åpner opp om sin egen skjønnhetsrutine

Lopez feiret også moren sin tidligere i år med en kjærlig morsdagshyllest.

#Gratulerer med morsdagen til mammaen min og alle mødrene der ute! hun skrev ved siden av en video som fremhevet noen av de spesielle øyeblikkene de har delt sammen.

Mamma, tusen takk for at du er så tålmodig med meg, for får meg til å alltid tro at jeg kunne gjøre hva som helst som jeg ville gjøre, la hun til. Det frøet du sådde gjorde meg til den jeg er i dag. Det var alt du.