Jenny McCarthy vil gifte seg med Donnie Wahlberg 'I de neste ukene'

«Sønnen min vil følge meg ned midtgangen før han går tilbake til skolen til høsten», sier hun til PEOPLE Kreditt: Gustavo Caballero/Getty

Strålende og vakker i en avslørende topp og mørke skinnies, nyter Jenny McCarthy den beste sommeren noensinne.

Hun vil lansere en SiriusXM vis Dirty, Sexy, Funny med Jenny McCarthy på onsdag og gift deg med New Kids on the Block-sanger og filmprodusent Donnie Wahlberg , 44, snart.

Jeg vil gifte meg med Donnie i løpet av de neste ukene, fortalte McCarthy, 41, til PEOPLE lørdag, før hun var vert for sin turnerende komedieanmeldelse Skitten sexy morsom på Miamis Magic City Casino.

Han er den mest fantastiske mannen, og vi har blitt et flott team. Selv om jeg ikke har fortalt faren min ennå, vil sønnen min, Evan, følge meg ned midtgangen før han går tilbake til skolen til høsten.

Wahlberg vil også være en av Sirius-showets spesielle gjestestjerner, kunngjorde nettverket mandag.

Den bestselgende forfatteren, aktivisten, skuespilleren og tidligere Playboy-modellen, som nylig annonserte at hun drar Utsikten , sa hun tok et år fri fra menn for å finne seg selv før hun datet Wahlberg, en mann hun hadde beundret langveis fra.

Jeg visste at hvis jeg lukket tankene mine for menn for lenge, kunne jeg savne noen som virkelig var riktig for meg, sier McCarthy. Og så kom Donnie. Jeg er så takknemlig!

Etter bryllupet vil McCarthy begynne sitt ukentlige, én times lange radioprogram, som hun sier vil utfylle hennes nåværende tegneserieromp, et prosjekt hun startet for tre år siden etter å ha turnert landet rundt for å finne de morsomste kvinnelige komedienne.

Jeg elsker komedie og vil vie karrieren min til det, men jeg er ingen standup, sier hun. Min lidenskap er å styrke kvinnelige tegneserier. Jeg vil se dem lykkes.

Skitten sexy morsom er et opprørende og humoristisk blikk på livene til moderne kvinner, fremført av hennes fem-medlemmer kvinnelige rollebesetning. For rollen sin introduserer McCarthy tegneseriene som seriens seremonimester, og legger deretter til noen av hennes egne risikable videovignetter mellom aktene.

Vi utvider dette showet fra helgeforestillinger i de østlige statene til flere datoer i hele Midtvesten, og snart skal vi skyte en pilot, sier McCarthy. Jeg er så glad for å kunne gjøre det jeg elsker og gifte meg med en mann som lar meg være meg .

Vil du ha flere slike historier?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og andre spesialtilbud:

Meld meg på

takk for at du meldte deg på!

Sjekk ut Jenny McCarthys luksuriøse, 'serene' bad