Jessa Duggar deler sin 'superenkle' hemmelighet for å krølle langt hår på 15 minutter

Jessa Duggar tar fansen gjennom hårpleierutinen hennes i en ny videoopplæring som deles på YouTube

Jessa (Duggar) Seewald trenger ikke mye tid for å ta vare på de karakteristiske lange krøllene sine.

De Regner med star, 27, åpner opp om hårpleierutinen sin i en videoopplæring delt på YouTube på tirsdag, og avslører at det bare tar henne bare 15 minutter å gjøre seg klar. I likhet med søstrene Jana, Jill, Jinger og Joy-Anna, sier Jessa i videoen at det naturlig krøllete håret hennes er utsatt for krusete hår og har en tendens til å floke seg mye sammen, så hun prøver å begrense hvor mye vask og pusse håret.

Jeg vasker ikke håret hver dag. Jeg føler at det virkelig tørker ut håret mitt, legger hun til og forklarer hvordan hun ikke liker å børste håret når det er tørt. Jeg vasker håret bare annenhver dag eller annenhver dag.

For Jessa vil hun vanligvis vaske håret om natten og la det lufttørke på puten mens hun sover.

RELATERT: Jessa Duggar blir 'sentimental' etter å ha gitt sønnen Spurgeon sin første hårklipp Regner med

Mesteparten av tiden lar jeg det bare ligge. En gang i blant vil jeg krølle eller rette håret, men jeg gjør det ikke så mye som jeg pleide å gjøre, Jessa – som er mamma til sønnene Spurgeon på 4, Henry på 2 og datteren Ivy på 6 måneder – aksjer. Jeg føler at jeg pleide å ha mer tid.

Når Jessa har tid til å krølle håret, er hun avhengig av den trofaste Conair-krølltangen – fra Walmart, veldig rimelig – og litt Aussie Instant Freeze-hårspray for å gjøre jobben.

Jessa DuggarJessa Duggar | Kreditt: youtube

Som vist i veiledningen, børster Jessa ut de lange lokkene sine før hun bruker krølltangen på en tomme som en tryllestav. Hun vikler håret rundt det varme verktøyet og anbefaler å starte krøllene noen få centimeter fra roten og jobbe hver bit i to-tommers seksjoner.

For hår på baksiden av hodet, bruker hun krølltangen som en rettetang først – klemmer lokkene ned for å rette ut eventuelle naturlige krøller – før hun pakker håret rundt den lukkede krølltangen.

Det er bare med på å stryke ut noen av de bølgene, forklarer hun.

Jessa DuggarJessa Duggar | Kreditt: youtube

For å sette krøllene, sier Jessa at nøkkelen er å skrubbe krøllene i hånden mens de avkjøles.

Hvis håret ditt ikke er naturlig krøllete eller bølget, eller ikke har en form for tekstur, kan det hende du må legge til et ekstra trinn til dette, legger hun til i videoen. Det kan hende du må scrunche til håret er helt kjølig for å få krøllen til å holde seg spenstig. Og så vil du kanskje ta hårsprayen og sprøyte lett på toppen av krøllen du nettopp gjorde.

Jessa sier at krøllene hennes normalt vil vare i to eller tre dager. Noen ganger vil hun gni litt arganolje i endene for å få lokkene hennes til å se silkemyke og glatte ut, forteller hun.

RELATERT: Hvordan jeg lærte å elske krøllene mine (med litt hjelp fra Ciaras frisør)

Som en måte å temme floker på, er Jessa avhengig av en hjemmelaget kondisjoneringsspray hennes egen mor, Michelle Duggar, brukte på henne da hun var barn. Trebarnsmoren sier at oppskriften krever at litt balsam fortynnet med vann skal ristes opp i en flaske.

Hun ville sprayet det på håret mitt og børstet det ut, sier hun. Det gjorde en verden til forskjell.