Justin Timberlake til briter: 'Slutt å drikke!'

Timberlake spotter publikum mens han tar imot Storbritannias beste musikkpris

Justin Timberlake ble kåret til beste internasjonale mannlige soloartist ved Brit-utdelingen (Storbritannias versjon av Grammys) onsdag, og benyttet anledningen til å spøkefullt advare publikum om farene ved å drikke.

Tusen takk for dette, sa Timberlake, 26, via videolink. Jeg er veldig smigret. Jeg er faktisk på tur så jeg kunne ikke være der. Alle ha en flott kveld. Slutt å drikke! Du vet hvem du er. jeg snakker til deg. Du kommer til å bli slurvete. Så, med henvisning til en britisk tabloid, spøkte han, OK! magasinet kommer til å si noe dårlig om deg.

Siden han ikke var til stede for å motta den graverte statuetten sin, fortsatte han: Jeg aksepterer denne falske prisen akkurat nå. Og hvis noen ikke sender meg den virkelige briten min i posten, vil det være et helvete å betale!

Las Vegas-bandet The Killers, derimot, var ved seremonien ved Earls Court i vest-London, og angret ikke på å tilbringe Valentinsdagen langt hjemmefra.

Jeg trengte ikke komme med noen Valentins-unnskyldninger for å tilbringe kvelden min her, fortalte frontmann Brandon Flowers, 25, til PEOPLE backstage etter å ha vunnet beste internasjonale album for Sams by.

På spørsmål om hvordan han ville feire, sa han: Forhåpentligvis tilbake til scenen om noen minutter og vinne en ny pris. Og det gjorde han: Øyeblikk senere bar The Killers et trofé for beste internasjonale gruppe.

Nelly Furtado fikk den beste internasjonale kvinnelige prisen, noe som gjorde det til et rent bord for Nord-Amerika i alle internasjonale kategorier. Gud, jeg er spent, jeg er begeistret, sa Furtado til publikum på 11 000. Jeg gleder meg til å sette ham på kappen min – eller henne – jeg kan ikke si det. Men jeg har alltid ønsket meg en av disse.

Av Karla Adam og Phil Boucher