Kaley Cuoco Rocks New 'Dreamy Sherbet Hair' - Ta en titt på hennes sølvfargede, søte godbit-inspirerte fargetone

I en Instagram-snap torsdag ga TV-stjernen Kaley Cuoco følgerne sine et glimt av de nye låsene hennes, farget av Big Bang teorien 's hårstylist Faye Woods Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. Kreditt: Kaley Cagramuoco/Inst

Kaley Cuoco er ikke lenger blond!

Big Bang teorien Stjernen debuterte med en helt ny hårfarge på Instagram torsdag: en sølvfarget nyanse inspirert av en frossen godbit som passer for sommeren, og tildelt skuespillerinnen av seriens hovedfrisør Faye Woods .

Takk skal du ha @faye.woods for å ha gitt meg litt drømmende sorbethår ​​🍬 👩🏼 #nofilter 💜💙, 31-åringen tekstet bildet , der hun også – passende nok – har et enhjørningskjede.

RELATERT VIDEO: Kaley Cuocos frisør sølte hennes hemmelige Bobby Pin-triks

Den kjente dyreelskeren har ikke veket unna eventyrlige håreksperimenter tidligere. Bortsett fra det berømte nissesnittet hun debuterte i 2014, er 8 enkle regler alun ble nylig tvilling sammen med hennes nylig adopterte dverg minihest, Shmooshy .

For noen dager siden denne gale jenta @normancook gikk inn med min samme frisyre, og vi ble øyeblikkelig sjelevenner, lyder bildeteksten på Shmooshys første Instagram-bilde .

Hun adopterte meg, og nå er jeg på vei til LA for å starte mitt nye liv! Wahooo!!!!! fortsatte hun.

FRA PEN: Nina Dobrev uten sminke er like vakker som Nina Dobrev med sminke

I SLEKT: Kaley Cuocos Unicorn Frappuccino matcher henne magisk Big Bang teorien Siste manus

Men like viktig som farge er hold. Stjernens frisør Christine Symonds chattet med PEOPLE i 2016 om hvordan hun hjelper Cuocos misunnelsesverdige låser bli på plass. (Hemmeligheten? Bobby-nåler - og en boks tørrsjampo.)

Tørrsjampoen gir et visst grep på bobbynålen, slik at den lar håret på en måte feste seg til bobbynålen og den sklir ikke ut, forklarte Symonds, og la merke til at det valgte produktmerket hennes er Batiste .