Kanye West tar til Twitter for å be Mark Zuckerberg om 1 milliard dollar etter å ha kunngjort at han har 53 millioner dollar i 'personlig gjeld'

Kanye West trenger Mark Zuckerberg og Larry Pages hjelp Kreditt: Matthew Nelson/INFphoto

Kanye West refererte til å være 53 millioner dollar i personlig gjeld på lørdag, og nå vil han ha Facebook-milliardær Mark Zuckerbergs hjelp.

West, hvis Twitter-kunngjøringer har skapt overskrifter flere ganger de siste dagene, twitret , Jeg skriver dette til dere mine brødre mens jeg fortsatt har 53 millioner dollar i personlig gjeld... Vennligst be om at vi overvinner... Dette er mitt sanne hjerte...

Tweeten hans kom på slutten av en rekke meldinger lørdag kveld, tilsynelatende skrevet mens de venter på å opptre Saturday Night Live .

Hvem trenger Kanye West å be om unnskyldning til denne gangen?

Strengen begynte med en tilsynelatende referanse til apostelen Paul, og ser senere ut til å referere til gospelkunstneren (og den nye West-samarbeidspartneren) Kirk Franklin. Senere tok han kontakt med Facebook-sjef Mark Zuckerberg og tvitret, Mark Zuckerberg investerte 1 milliard dollar i Kanye West-ideer.

Han la snart ut en oppfølgings-tweet: Mark Zuckerberg Jeg vet at det er din bursdag, men kan du ringe meg innen 2mrw...

Deretter hentet han hjelp fra publikum for å få Facebook-sjefens oppmerksomhet.

Verden, vennligst tweet, FaceTime, Facebook, instagram, hva enn du må gjøre for å få Mark til å støtte meg..., han skrev .

Han tok også kontakt med Googles grunnlegger, Larry Page, tweeting en enkel melding: hei Larry Page, jeg vil også gjerne ha hjelp.

Det ser ut til at lørdagens rant bare var begynnelsen. West tvitret i morgentimene på mandag, og berørte emner som spenner fra de kommende Grammy Awards og å gjøre verden til et bedre sted til hans kreative innholdsselskap HVOR og slangbegrepet bruh (bror).

Jeg øver på Grammy-talen min. Jeg skal ikke på Grammy-utdelingen med mindre de lover meg Årets album!!! han twitret , og legger senere til: Jeg vil ha over 100 Grammy før jeg dør.

Han skrøt av sine prestasjoner.

Jeg vet at jeg kan gjøre verden til et bedre sted ... jeg har gjort det umulige ... jeg tok tilbake tronen til rap ... jeg slo motespillet ..., skrev han i en kvitring .

I mellomtiden snakker en nå tidligere West-samarbeidspartner ut om sitt eget forhold til den frittalende hiphopstjernen, 38.

Som svar på en følgers forespørsel om å skrive Wests Twitter- og medieuttalelser, twitret Rhymefest fredag, broren min trenger hjelp, i form av rådgivning. Åndelig og mental. Han burde gå vekk fra offentligheten & yesmen & heal.

Han skrev noe lignende som svar på en annen forespørsel fra en følger om å samarbeide med West igjen: nei, hans sinn og ånd er ikke riktig.

Rhymefest (né Che Smith), som var med og skrev Wests Jesus Walks and New Slaves, samt John Legends Glory, avklarte i en tweet at han sluttet å jobbe med West forrige måned.

Wests syvende studioalbum, Livet til Pablo , ble utgitt søndag.

Det har vært en begivenhetsrik uke på Twitter for artisten. Tidligere denne uken møtte han ny kontrovers for å si at Bill Cosby er uskyldig, og for en ny tekst (og hans tweeted forsvar av den nevnte teksten) om Taylor Swift.