Katie Holmes svarer mens Leah Remini sprenger Scientology: 'Jeg ønsker henne bare det beste'

Katie Holmes sender ut en uttalelse som svarer på Reminis 20/20 intervju Kreditt: Stefanie Keenan/WireImage;RW/MediaPunch/IPX/AP

Mens Leah Remini uttaler seg om å forlate Scientology etter mer enn tre tiår i den kontroversielle kirken, ga Katie Holmes en uttalelse til ABC for Reminis 20/20 intervju

Som svar på en forespørsel om kommentar fra 20/20 , utstedte Holmes følgende uttalelse, som ble gitt til PEOPLE av publisisten hennes:

Jeg angrer på å ha opprørt Leah tidligere, og ønsker henne bare det beste i fremtiden, sier Holmes.

VIDEO: Tidligere scientolog Leah Remini viser støtte til Scientology Doc

Holmes, som skilte seg fra Tom Cruise – et av Scientologys mest kjente ansikter – etter nesten seks års ekteskap i 2012, har aldri uttalt seg om Scientology eller hennes eksmanns engasjement i kirken.

Som svar på en e-post sendt fra produsentene eller faktasjekkere fra 20/20 Da vi stilte en mengde spørsmål, ga vi ingen svar og ga i stedet bare en uttalelse på én setning som svar, fortalte Holmes' publicist til PEOPLE. Katie dukker ikke opp på spesialen, og hun diskuterer heller ikke Scientology, eller hennes tidligere ekteskap, og dette sitatet ble gitt gjennom publisisten hennes.

For ethvert utløp å antyde noe annet er misvisende; Jeg vil tro at Leah og boken står på egen hånd, og trenger ikke å bytte ut Katie Holmes for at folk skal stille inn.

I 20/20 intervju sa Remini at etter Holmes bryllup med Cruise, sendte Holmes inn en kunnskapsrapport til Scientologikirken som kritiserte Reminis oppførsel i bryllupet. Holmes kommenterte ikke til 20/20 om den påståtte rapporten.

Å være kritisk til Tom Cruise er å være kritisk til Scientology selv, Remini sa på 20/20 . Du er en person som er imot målene og målene til Scientology, du er ond.

Hun husket et tilfelle hvor hun ble bedt av Scientologi-tjenestemenn om å lære Cruise salsadansing, og da hun møtte skuespilleren hjemme hos ham, var det da hun la merke til hvor tett kirken beskyttet ham.

Hun hevdet at to høytstående tjenestemenn var til stede i hjemmet for å overvåke leksjonen, sammen med Holmes (som var sammen med Cruise på den tiden).

Remini, 45, sa at da hun kommenterte at Cruise kysset Holmes gjennom natten, ble hun skrevet opp og rapportert til kirken.