Katy Perry hopper inn i Twitter-debatten mellom Taylor Swift og Nicki Minaj

Perry kaller Swifts kommentarer til Minaj 'ironiske' etter at de to sistnevnte har en spent meningsutveksling om VMA-nominasjoner Kreditt: Raymond Hall/GC Images; Earl Gibson III/Getty; Vittorio Zunino Celotto/Getty

Det ser ut som om det nettopp har blitt sølt litt mer Bad Blood.

Katy Perry hoppet inn i den spente Twitter-debatten mellom Taylor Swift og Nicki Minaj onsdag.

I sitt eget Twitter-innlegg, raskt retweetet av titusener, syntes Perry, 30 – uten å nevne navn – å antyde at det var ironisk at Swift hadde kritisert Minaj for å ha startet en feide mellom to kvinner, da Swift selv så ut til å blåse opp slike flammer.

La til Camilla Belle , som datet Joe Jonas etter Swift og det ryktes å være gjenstand for sangen hennes Better Than Revenge, kunne ikke ha sagt det bedre

Perrys ord fulgte Swifts Tweet fra tirsdag, der hun svarte på Minajs Tweet om ikke å få en MTV Video Music Awards-nominasjon for Årets Video. Minaj, 32, sa at hun måtte sette kvinner med veldig slanke kropper i en video for å få et nikk, noe Swift, 25, tok som en referanse til henne. (Minaj sa senere at det ikke var det, og det så ut til at de halvveis lappet opp ting.)

Etter en forsonende Tweet, lot Swift emnet være i fred, selv om Minaj lenket til en rekke artikler om dustup på onsdag.

Perrys Tweet på onsdag blåste flammene til en ryktet langvarig feide med Swift, og mange tror Swifts hitlåt Bad Blood handler om Perry.

Vil Swift skyte tilbake mot Perry? Ikke regn med det. Swift har allerede sverget å ikke snakke om henne offentlig.