Kelly Clarkson vil bare at verden skal elske i den kraftige nye sangen 'I Dare You'

«Du har kanskje ikke en scene, men du har fortsatt en stemme,» oppfordrer Kelly Clarkson i balladens refreng

Kelly Clarkson vil spille historiens enkleste spill Truth or Dare med sin nye sang.

Mens verden fortsetter å låse seg i kjølvannet av koronaviruspandemi , sangeren og talkshowvertens siste singel I Dare You fungerer som en lyrisk oppfordring til handling, som får lytterne til å sette uenighetene til side og forene seg i kjærlighetens navn.

Du har kanskje ikke en scene, men du har fortsatt en stemme, oppfordrer Clarkson i balladens refreng. Du har kanskje ikke styrken, men hvis du har valg, våger jeg deg til å elske.

For å hjelpe til med å spre budskapet midt i kaotiske tider, spilte Clarkson inn den frittstående singelen på ytterligere fem språk ved hjelp av internasjonale plateartister som Zaz (Appelle Ton Amour på fransk), Faouzia (كنتحداك på arabisk), Blas Cantó (Te Reto A Amar på Spansk), Glasperlenspiel (Trau Dich på tysk) og Maya Buskila (בוא ser ut på hebraisk).

RELATERT: The River Rose Show! Kelly Clarksons datter tar bedårende over vertskapsoppgavene for moren hennes

Kelly ClarksonKelly Clarkson | Kreditt: Weiss Eubanks

Det er i bunn og grunn sånn at jeg våger deg til å elske i stedet for frykt, i stedet for å hate, sa Clarkson om sangen under en opptreden torsdag morgen på I dag forestilling. Bare engasjer deg med mennesker og engasjer deg selv igjen, og husk at vi alle er en menneskerase.

Under det samme intervjuet forklarte Clarkson at hun har jobbet med I Dare You i over et år, selv om hun ønsket å fremføre en melodi på flere språk lenge før det, har hun bare aldri hatt en sang som passet med den planen.

Budskapet var perfekt. Jeg trodde det var en slags global forbindelse, og jeg ønsket å gjøre det musikalsk, Clarkson - som har vært det spille inn mini Instagram-konserter på badet hennes hjemme i Montana under koronaviruskarantene - sa, og refererte til hennes beslutning om å gi ut sangen under det pågående utbruddet. Vi skulle legge den på hylla et minutt, men den var planlagt å komme ut i dag, og jeg tenkte at kanskje folk trenger denne meldingen i dag.

Hør I Dare You ovenfor.