Kendall Jenner på Mantourage hennes - og hvorfor hun foretrekker å henge med gutter fremfor jenter

«Jeg ser definitivt på meg selv som en guttejente,» skrev hun på sin nettside og app Kreditt: Kilde: Kendall Jenner/Instagram

Kendall Jenner kan ha matchende vennskapskjeder med kvinnelige BFF-er, men ifølge henne er hun en gutts jente til og med.

De Følger med på Kardashians stjerne, 20, tok til henne nettside og app onsdag for å dele et innlegg om hvorfor hun omgir seg, for det meste, med en stor gruppe mannlige venner.

Ni av ti ganger vil jeg heller henge med en gruppe gutter i stedet for jenter, sa hun. Jeg anser meg definitivt som en guttejente. Da jeg vokste opp, var jeg alltid en guttebarn, men i det siste har jeg funnet meg selv virkelig tiltrukket av å henge med bare gutter.

Jenner, som har fire søstre og en bror, forklarte at hun tror det er fordi hun hovedsakelig er omgitt av kvinner - spesielt nå som faren Caitlyn Jenner, tidligere kjent som Bruce, har gått over.

Jeg tror fordi jeg har så mange kvinner i familien min og ikke mange menn - spesielt etter at faren min flyttet - jeg blir tiltrukket av mannlig energi når jeg velger venner, sa hun.

Halvparten av tiden er jeg den eneste jenta i rommet! la hun til. Som den andre natten var sju eller åtte av guttevennene mine hjemme hos meg og jeg bare sovnet på sofaen. Jeg er bare super komfortabel rundt dem.

Når det er sagt, nyter hun fortsatt litt kvalitetstid for jenter.

Ikke misforstå meg – jeg ELSKER venninnene mine, la hun til. Du trenger de en eller to damene i livet ditt. Å være rundt dem er som en terapiøkt, og du trenger disse jentene for å få luft! Men å være rundt gutta mine er morsomt og enkelt.

RELATERT VIDEO: 'Komfortabel, kul og enkel' - Kendall Jenner bryter ned hennes beste stiløyeblikk

Og jenteholdningen til Jenners fyr stemmer absolutt overens med hennes nylige utflukter - etter at hun ble oppdaget med vennen Tyler, the Creator i august, fortalte en kilde til PEOPLE at de to bare var gode venner, og at det ikke er uvanlig at stjernen henger regelmessig. ute med mannlige venner.

Hun har en stor gruppe gutter rundt seg til enhver tid, sa kilden. Alle vennene hennes spøker om hvordan hun alltid er omgitt av en haug med karer.

Følger med på Kardashians sendes søndager (21.00 ET) på E!