Kendall Jenner og Jordan Clarkson 'hadde definitivt en flørtende stemning' på AMAs etterfest, sier kilde

Kendall Jenner og Los Angeles Lakers-spilleren ble tidligere koblet sammen tidligere i år Kreditt: Stefanie Keenan/Getty; Jerod Harris/Getty

Kendall Jenner likte en natt ute på byen søndag kveld - og tilbrakte litt tid med en spesiell fyr.

En kilde forteller til PEOPLE Jenner, 21, hadde definitivt en flørtende stemning med Los Angeles Lakers-spiller Jordan Clarkson, 24, på Drakes 2016 American Music Awards-etterfest på L.A. hotspot Delilah.

Innsideren sier at Jenner ankom like før midnatt, iført svarte bukser og en hvit beskåret skjorte som var knyttet rundt livet hennes. De Holder tritt med Kardashians stjernen var sammen med søsteren Kylie Jenners beste venn Jordyn Woods, og tilbrakte også tid ved bordet hennes med medmodellene Karlie Kloss og Joan Smalls.

Clarkson, som Jenner har vært knyttet til det siste året, ble med henne kort tid etterpå. Ifølge kilden, når basketballspilleren ankom, tilbrakte han og Jenner resten av kvelden sammen.

De hadde definitivt en flørtende stemning på gang og var veldig intime, sier kilden, som sier Jenner – som nylig feiret sin 21-årsdag med stil – nippet til en cocktail på begynnelsen av kvelden før hun byttet til vann.

Flere andre stjerner var innom for å chatte med duoen, inkludert rapperen G-Eazy , Nina Dobrev og Heidi Klum , men kilden sier at Jenner og Clarkson virket mest interessert i hverandre.

Jordan var ekstremt oppmerksom mot henne og behandlet henne som kjæresten sin, sier kilden, og bemerker at de to tilbrakte store deler av natten ved bordet sitt, mens de koset seg på toppen av banketten med armene hektet sammen.

Jenners søster Kourtney Kardashian ble snart med duoen ved bordet, og kilden sier at Kardashian, 37, og Clarkson definitivt var sammen.

Kourtney var ved godt mot og virket spent på å være ute på byen, sier kilden. Hun lo konstant.

Ifølge kilden tok Jenner, Clarkson, Kardashian og resten av mannskapet deres ut kort tid etter.

RELATERT VIDEO: Kendall Jenner og Jordan Clarkson varmes opp - 'Han er virkelig interessert i henne,' sier kilde

Jenner og Clarkson ble først koblet sammen i mars da en kilde fortalte PEOPLE at de to hadde datet i all hemmelighet og var super inn i hverandre. I juli bekreftet kilder overfor PEOPLE at den lavmælte romantikken fortsatt var sterk, men i august sa en PEOPLE-kilde at Jenner bare har det gøy og ikke tar noe for seriøst med noen akkurat nå.

[Kendall og Jordan] liker hverandre, men det er ikke et dypt forhold for øyeblikket, sa kilden. De er på samme side.

Senest deltok Clarkson på Jenners stjernespekkede bursdagsfest på Los Angeles hot spot Delilah. Mens Jenners andre ryktede kjærlighetsinteresser - Harry Styles og Travis Scott - også var på festen, fortalte en kilde til PEOPLE at stjernen var veldig spent på å se Clarkson.

Jordan dukket opp sent på kvelden, sa kilden. Hun løp bort for å hilse på ham og fortsatte å lete etter ham.

Av Abby Stern og Aurelie Corinthios