Kim Kardashian-fester, Beyoncé synger om heiskamp og flere helgenyheter

Pluss: Den fremtidige mor Hayden Panettiere treffer stranden i bikini Kreditt: CelebrityPhoto; Kevin Mazur/WireImage; Ethan Miller/Getty

Kjendiser tilbrakte helgen med å feste, feriere og erklære sin kjærlighet rundt om i verden. Fra Spania til Miami og Massachusetts, disse A-lister har en morsom sommer. Her er nyhetene du kanskje har gått glipp av:

5. Stjernene kommer ut på Ibiza

Justin Bieber, Kate Moss, Ciara, Diddy og andre strømmet til den spanske øya Ibiza for å feire 40-årsdagen til Givenchy-designeren Riccardo Tisci. Naturligvis holdt maktparet Kim Kardashian og Kanye West rett på festen. Rapperen opptrådte, og kona hans gjorde det hun er best på: å legge ut sexy selfies av hennes hobnobbing med andre kjente fjes. Gå inn i bash.

Hayden Panettiere forbløffet i en blå-hvit stripete bikini mens han traff sanden med forloveden Wladimir Klitschko på en tur til Miami. De Nashville skuespillerinne og tungvektsbokser venter sitt første barn. Se hennes strandaktige mammalook.

3. Et Kennedy-bryllup

Cheryl Hines og Robert F. Kennedy Jr. knyttet knute på hans berømte families anlegg i Hyannisport, Massachusetts. Bruden hadde på seg en ganske enkelt elegant te-lang kjole, og stjerner som Larry David og Julia Louis-Dreyfus så på som paret sa jeg gjør. Les alt om den 'tilfeldige' seremonien.

2. Beyoncé bringer heisporten tilbake

Trodde du virkelig at den familieerklæringen var alt Queen Bey ville si om Met Gala-dramaet? Beyoncé la ut en ny versjon av Flawless med Nicki Minaj, og la på en lur linje om https://people.com/celebrity/solange-knowles-discusses-elevator-attack-on-jay-z/ mellom ektemannen Jay Z og søsteren Solange. Noen ganger går det selvfølgelig ned når det er en milliard dollar på en heis, synger hun. Lytt til overraskelsesremiksen.

en. Bachelor Kjærlighet

Til tross for rykter om splittelse, sier Juan Pablo Galavis og Nikki Ferrell at de fortsatt holder på – men i motsetning til forlovede Bachelorette ekteparet Andi Dorfman og Josh Murray, de planlegger ikke et bryllup. Vi har det bra, sier Ferrell til PEOPLE. Vi er veldig glade sammen. Lær mer om forholdet deres.

Vil du ha flere slike historier?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og andre spesialtilbud:

Meld meg på

takk for at du meldte deg på!