Kim Kardashian legger ut bikinibilder for å være en 'støttende søster' til Kendall Jenners Tequila-merke

De Følger med på Kardashians alun gjorde også noen promotering for Travis Scott, som deler datteren Stormi med Kylie Jenner Kim KardashianKim Kardashian | Kreditt: Kim Kardashian/Instagram

Kim Kardashian viser sin støtte til familiemedlemmene sine, ett bikinibilde om gangen!

De Følger med på Kardashians alum, 40, delte bikinibilder på mandag fra sin familietur i Palm Springs og poserte i en grønn strikket bikini, et tynt smykkebelte og en 818 Tequila-billue som matchet mens hun lå ute på gresset.

Kim hadde en flaske av tequilamerket, som eies av søsteren hennes Kendall Jenner, i nærheten for å markedsføre merket.

Kim KardashianKim Kardashian | Kreditt: Kim Kardashian/Instagram kim, kendall, kylie og khloeKim Kardashian | Kreditt: Kim Kardashian/Instagram

I SLEKT: Kim Kardashian sier hun er 'alltid stolt' av søster Kendall Jenner for 'Creating' Tequila-merket hennes

Hun holdt også en boks Cacti - det harde seltzer-merket lansert av Travis Scott, som deler datteren Stormi Webster, 3, med Kims søster Kylie Jenner.

'Støttende søster 🌵,' grunnleggeren av KKW Beauty undertekst det sexy bildet.

I tråd med temaet familiestøtte, kommenterte Scott Disick: 'Hot Moma.'

Paris Hilton ga Kim tre brann-emojier i kommentarfeltet.

SKIMS-grunnleggerens frisør Chris Appleton skrev: 'Vi elsker å se det ️🙌.'

For å vise takknemlighet, la Scotts alkoholmerke ut Kims bilde på nytt på sin Instagram-historie.

Kim Kardashian | Kreditt: Kim Kardashian/Instagram Kreditt: Kim Kardashian/Instagram

I SLEKT: Kim Kardashian stenger KKW Beauty for å lansere 'helt nytt merke'

Skjønnhetsmogulens siste støtte til Kendalls tequilaselskap, som offisielt ble lansert i mai, kommer bare uker etter at flere medlemmer av Kar-Jenner-familien deltok på en stjernespekket lanseringsfest for 818 arrangert av Jenner, 25.

' Alltid stolt av min sissy @kendalljenner for å lage 818,' the Følger med på Kardashians alum tekstet et innlegg der hun nipper til drinken sammen med søstrene Kendall, Kylie, 23, og Khloé Kardashian.

Kreditt: kim Kardashian/ instagram

Gå aldri glipp av en historie – meld deg på MENNESKER 's gratis daglige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på det beste av hva PEOPLE har å tilby, fra saftige kjendisnyheter til overbevisende historier om menneskelig interesse.

Ved siden av realitystjernene var en rekke av Kendalls kjente venner, inkludert Hailey Baldwin, Kate Hudson (som også har gått inn i brennevinsbransjen med King Street Vodka) og Katy Perry.