Kim Kardashian slengt av en mannlig skjønnhetsblogger for bare å spørre kvinner om å modellere for sminkelinjen hennes

Kim Kardashian ble kalt ut av skjønnhetsblogger James Charles for bare å ha bedt kvinner om å prøvespille for en casting-samtale for hennes KKW-skjønnhetslinje

En annen KarJenner-søster møter kritikk over skjønnhetslinjen deres.

Kim Kardashian Wests casting-oppfordring til hennes skjønnhetslinje KKW fanget oppmerksomheten til James Charles på tirsdag – han ble kåret til den første mannlige CoverGirl i 2016 – for utelukkende å ha bedt kvinner om å prøve seg på modellmuligheten.

Charles, 18, tvitret på Kardashian West og skrev, søster @ KimKardashian ! Det er tusenvis av gutter innen kosmetikk som elsker deg, og jeg er sikker på at jeg vil være beæret over å ta en fotoseanse for deg! Dette er skuffende, samtidig som det legger til en rynke-emoji.

Charles var også en av få bloggere som ble valgt til å være ved Kardashians side da hun først ga ut produktet tidligere i år.

Skjønnhetsstjernen delte rollebesetningen på Twitter, som lød: Calling all faces! Vi er glade for å kunngjøre en åpen modellcasting-samtale i LA-området for flere kommende KKW-skjønnhetskampanjer.

james-charles-1 james-charles-3Kreditt: James Charles/Twitter

Det fortsatte, Denne utlysningen er åpen for alle kvinner 18+ (Det er ingen maks aldersgrense).

james-charles-2Kreditt: James Charles/Twitter

Charles la til et nærbilde av varselet, med fokus på alle kvinner 18+.

Senere inkluderte han en ny tweet, og sa at han fortsatt så opp til henne.

Kim er en legende og personlig et av mine forbilder! tvitret han. Jeg har blitt velsignet med muligheten til å møte henne 3 ganger, og hun har alltid vært SÅÅÅ hyggelig og støttende, men jeg synes det er rettferdig at andre aspirerende gutter innen skjønnhet har de samme mulighetene.

kim-kardashian-james-charlesKim Kardashian West og James Charles | Kreditt: James Charles/Instagram

Realitystjernens yngre søster Kylie Jenner fikk også tilbakeslag nylig om de høye prislappene på hennes siste Kylie Cosmetics-lansering, en samling sminkekoster.

Skjønnhets-YouTuber Jeffree Star twitret om børstene og delte frustrasjonene sine over prisen på 360 dollar på Jenners børstekolleksjon.

Starr skrev: Er de nye @ kyliekosmetikk sminkekoster laget av dyrehår? Er det derfor de er så dyre?? B—- JEG ER FORTSATT STØMMET!!!!

De 16 sølv- og hvite børstene, som er en del av feriekolleksjonen hennes som lanseres 13. desember, vil selges individuelle priser fra $18 (for en liten flekkerbørste) til $48 (for en stor pudderbørste), eller som en del som en $360 sett.

Med tanke på at børstene inkluderer syntetiske fibre, som pleier å være rimeligere, er skjønnhetsnarkomane som Star skremt av prispunktet.

Til tross for den høye prisen, la Starr til at han fortsatt planlegger å kjøpe og vurdere børstene.

Det er et ærlig spørsmål, la han til i en annen tweet. Ikke prøv å gjøre det til NOE ANNET ET SPØRSMÅL. Jeg vil fortsatt anmelde den... LOL jeg er ikke sint.. Vil bare vite hvorfor teamet hennes er lat.