Kim Kardashian 'Ugly Cry'-t-skjorten er en ting: Ville du brukt den?

Den siste kjendis-T-skjorten er dekket av Kim Kardashians stygge gråteansikt

Hvis du har sett noen episoder av Følger med på Kardashians , du har sikkert sett Kim Kardashian bli emosjonell minst én gang. Det har blitt laget memer og gif-er som skildrer hennes virkelig minneverdige gråtestil, og til og med stjernen selv har pirket på det. Nå er det en T-skjorte til minne om Cry-ansiktet hennes.

Kim Kardashian Ugly Cry T-skjorte


Courtesy Robert Boris; Innfelt: Araya Diaz/Wireimage

Unisex-t-skjorten, dekket av svart-hvitt-bilder av The Many Faces of Sad Kim, er nå til salgs for $55 på RobertBoris.com. Og det ble først brakt til vår oppmerksomhet av Kims eldste stebror, Burt Jenner, som sjelden er med på familiens realityshow (og muligens fordi det høres ut som han faktisk kan ha denne t-skjorten). Min nye favorittskjorte ... han undertekst bildet nedenfor Instagram .

Dette er ikke første gang en av stebrødrene hennes har tullet med henne. Du husker kanskje Brandon Jenners falske video som håner stesøsterens Lille havfrue hårflipp mens du er i et basseng i Thailand. Brandon sitt eget spinn på det sexy trekket , til mye moro.

Vi er ikke sikre på om denne t-skjorten vil få Kim til å fnise eller fremkalle et annet gråteansikt, men vi tror ikke det er for mye å håpe at hun mål James Franco trekk og bruker skjorten selv. Hva synes du om skjorten? Ville du brukt den? Del dine tanker nedenfor!

– Brittany Talarico

[artikkelnyhetsbrev]