Kim Porters sønn husker mamma med et rørende innlegg: 'Du var altfor god for denne tåpelige verdenen'

Søndag la Quincy Brown ut et tilbakevendingsbilde på sin sosiale mediekonto til ære for sin avdøde mor, Kim Porter

Venner og kjendiser har strømmet til sosiale medier for å dele minnene sine om Kim Porter etter hennes plutselige død sist torsdag, men nå blir hun hedret av de som elsket henne mest - barna hennes.

På søndag kom Quincy Brown, Porters sønn fra forholdet hennes til Al B. Sure! , la ut et tilbakevendingsbilde på sin sosiale mediekonto. Det søte bildet viser Porter, Brown og tvillingene D’Lila Star og Jessie James – som Porter oppdro med Sean Diddy Combs – som deler en varm omfavnelse.

Jeg er ødelagt ... og det eneste som gir mening akkurat nå er at du var altfor god for denne dumme verdenen vi lever i, skrev 27-åringen i en bildetekst som fulgte med bildet. Jeg elsker deg så mye MAMMA. Vennligst gi Mee-Maw den største klem og kyss for meg. For å sette punktum for den ødeleggende meldingen, la han til en hjertesorg-emoji.

RELATERT: Kim Porter død ved 47: Alt å vite om modellen, firebarnsmoren og Sean 'Diddy' Combs' eks

Browns halvbror Justin Dior Combs – Diddys barn fra hans tidligere forhold til Misa Hylton Brim – la ut sin egen throwback-hyllest på søndag.

RELATERT: Inne i Diddys forhold til barna han delte med Kim Porter

Dette kan ikke være ekte jeg fortsetter å våkne og håper at dette er en vond drøm.. Jeg forstår det bare ikke, skrev han. Her om dagen var vi alle sammen og danset og feiret! Min andre mor, takk for at du elsker og aksepterer meg som en av dine egne. Jeg vil for alltid verne om alle de spesielle øyeblikkene og samtalene vi hadde sammen, vær så snill og hold deg nær oss og la oss høre stemmen din for å veilede oss.

I en visning av blandet familieenhet, kvitterte han med å rope ut søsknene sine. @quincy @kingcombs Jessie & D'lilah Jeg har dere for alltid!

RELATERT VIDEO: Inne i Sean 'Puff Daddy' Combs' Life At Home with Six Kids: 'I'm the Luckiest Man in the World'

Porter, som datet Diddy i mange år før deres splittelse i 2007, ble funnet død i hjemmet hennes torsdag. Hun var 47.

Los Angeles County Sheriff's Office bekreftet Porters død i en uttalelse forklarer at offiserer reagerte på en dødsetterforskning klokken 11:40 i Toluca Lake, California, hvor de fant en kvinne som ikke reagerte i boligen.

Porter ble erklært død på stedet.

Dødsårsaken er foreløpig ikke fastslått. I følge en nødmelding postet av TMZ , kom samtalen inn som en hjertestans. Selv om det ennå ikke er klart hva som forårsaket Porters død, fortalte en kilde at hun hadde lidd av lungebetennelse i flere uker.

Dolce & Gabbana Queen Of Hearts PartyKim Porter. | Kreditt: Venturelli/Getty

Selv om Diddy nektet å kommentere offentlig i flere dager etter hennes død, fortalte en innsider til PEOPLE at den 49 år gamle hiphop-mogulen var knust og sjokkert.

Han og Kim var fortsatt veldig nære venner og medforeldre selv om deres romantiske forhold ikke fungerte, sa kilden.

Søndag brøt han tausheten med en video av det tidligere paret dansende og canoodling etter kamera mens modellen var gravid.

De siste tre dagene har jeg prøvd å våkne opp fra dette marerittet. Men det har jeg ikke, sa han. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre uten deg baby. Jeg savner deg så mye. I dag skal jeg hylle deg, jeg skal prøve å finne ordene for å forklare vårt uforklarlige forhold.

Vi var mer enn bestevenner, vi var mer enn sjelevenner, avsluttet han. VI VAR NOEN ANDRE S—!! Og jeg savner deg så mye. Super svart kjærlighet.

På søndag delte Combs en titt på et privat minnesmerke han holdt for Porter.

I Instagram-historievideoene undersøkte Combs seks glamorøse bilder av Porter satt opp på staffelier utenfor et hjem. På bakken brant lys.

RELATERT: Sean 'Diddy' Combs gjenforenes med ekskjæresten Cassie Ventura en dag etter Kim Porters død

diddy-3-1200aDiddys hyllest til Kim Porter. | Kreditt: Sean Combs Instagram; John Shearer/Getty Images

Han la til ytterligere tre Instagram-innlegg, inkludert et lysbildefremvisning av bilder tiden han tilbrakte med Porter og deres avl. Jeg skal oppdra familien vår akkurat som du lærte meg. Elsker deg for alltid!!!! han sa. JEG KAN IKKE TRO DENNE S-!!!!!! F—!!!!!! Smfh.

Ord kan ikke forklare, skrev han en bildetekst stilig bilde av Porter i en gullkjole med perler. FOR EVIG OG EVIGT!!! Evigheten og forbi!!!!

diddy-1-1200Kim Porter. | Kreditt: Sean Combs Instagram

Ved siden av en luftig øyeblikksbilde av Porter som smilte bak rattet på en båt, falt Combs fem hjerter.