Kylie Jenner henvender seg til fanen som spør om alt hun gjør 'er å kle seg ut' hjemme

Kylie Cosmetics-mogulen har delt poserte bilder i designerklær fra det nye hjemmet sitt i Los Angeles på 36,5 millioner dollar mens de har tatt sosial avstand. Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon.

Helt siden Kylie Jenner flyttet inn i eiendommen sin på 36,5 millioner dollar i det eksklusive Los Angeles-området, Holmby Hills, har hun benyttet enhver anledning til å bruke det nye bakteppet til å ta de perfekte Instagram-bildene.

De siste to ukene har Kylie Cosmetics-mogulen (22) nesten daglig rullet ut portrettene sine som viser henne pyntet i dyrt designerutstyr fra merker som Chanel, Dior og Chrome Hearts. Hun fortsatte tradisjonen torsdag ved å legge ut et sexy bilde iført en $355 formtilpasset Marine Serre tatoveringstrykk falsk hals til og matchende $350 Marine Serre leggings med grafisk trykt med klare Yeezy-pumper (til salgs for $288 på Farfetch ) og solbriller.

Kylie Jennerhttps://www.instagram.com/p/B_5UeOoH3Vu/?igshid=dxm11pllzwzoKylie Jenner | Kreditt: Kylie Jenner/ Instagram

Etter å ha delt bildet lurte en av Jenners fans på om alt hun gjør under sosial distansering er å ta forskjellige improviserte fotoshoots i hjemmet hennes. 'Gjør @KylieJenner bare leke dress up rundt huset hennes? viften spurte på Twitter .

?s=20

Jenner holdt svaret kort og enkelt, og svarte «ja».

RELATERT: Kylie Jenner klapper tilbake på Instagram-bruker som dissedte hårfargen hennes: 'Det har vært en lang dag'

For to dager siden Følger med på Kardashians stjernen poserte på pickleballbanen inne i hjemmet hennes med en Chanel-racket over hodet mens hun også hadde på seg Chanel-klær fra topp til tå.

Hun har også lagt ut et bilde iført en Chrome Hearts sweatsuits og et annet som står ved siden av et stort palmetre i en tie-dye Charlotte Knowles London stroppeløs topp og kjole (brukt som et skjørt).

Jenner snudde virkelig hodene på sosiale medier da hun la ut en serie avslørende bikinibilder som helt blottet baken hennes der hun sto i bassenget sitt. Mens hun var pyntet i en dyp regnbuebikinioverdel, bikini-strengbukse og rektangulære 90-tallsinspirerte solbriller, gikk stjernen langs gangveien som skilte to deler av bassenget mens hun forførende poserte for kameraet.

Kylie Jenner bikiniKreditt: Kylie Jenner/Instagram Kreditt: Kylie Jenner/Instagram

Hun reiste seg også for å snu baken mot kameraet i et annet bilde iført en stringbikini. taco tirsdag, tekstet Jenner de sexy bildene.