Kylie Jenner Goes Peak Kylie på Met Gala i Naked Dress og Platinum Wig

Stjernen forble tro mot sin hudavslørende stil i ren Versace-kjole og en blond bob BildeKreditt: Neilson Barnard/Getty; Rob Latour/REX/Shutterstock (3)

Hun er kanskje kjent for sitt arbeid i skjønnhetsområdet, men leppesett-mogul Kylie Jenner vet absolutt å trekke ut alle motestoppene på den røde løperen. Den 19 år gamle stjernen gikk til topps Kylie på Met Gala 2017, gikk ut i en ren, naken kjole og toppet det hele med et av hennes signaturparykkøyeblikk.

Kylie valgte en egendefinert, gjennomsiktig Atelier Versace-kjole med blomsterutsmykning og perlefrynser designet av det italienske moteikonet Donatella Versace. Og hun vendte tilbake til platinadagene med en hakebeite bob-parykk.

Det skjedde bare - jeg er så spent, sa Kylie på den røde løperen og la til at det var en drøm som gikk i oppfyllelse.

De sendte meg en haug med design og alternativer, og ble forelsket i denne, la hun til og sa at hun elsket kjolens fosseffekt. Alt hun [Donatella] gjør er fantastisk.

RELATERTE BILDER: The KarJenners' Best Met Gala Moments of All Time

Kylie planlegger også å bryte regelen om ingen selfie som Anna Wintour har implementert på Met Gala, og sier: Jeg vil snike en selfie - jeg vil alltid snike en selfie.

Kreditt: Andrew H. Walker/REX/Shutterstock

I fjor hadde stjernen på seg et Balmain-design med sølvperler laget av den nære KarJenner-familievennen Olivier Rousteing.

Hva synes du om Kylies mette utseende? Liker du platinabobben hennes? Del nedenfor!