Kylie Jenner stjeler fra Tyga's Closet: Se deres søte kjæreste/kjæreste mote faceoff

Akkurat som Kim, elsker 18-åringen å sveipe stiler fra mannens garderobe

Kim Kardashian West dedikerte nylig et blogginnlegg til iført ektemannen Kanye Wests klær (alt fra bomberjakker til vintage flanell). Og nå følger Kylie igjen storesøsters stilige ledelse.

BildeKreditt: Courtesy Kylie Jenner; GC-bilder


Courtesy Kylie Jenner ; GC-bilder

Etter å ha opplevd store garderobefeil under Glamour Women of the Year Awards på mandag (vi er fortsatt uklare hva som skjedde), henvendte Kylie seg til kjæresten Tygas skap for en rask løsning. Den 18 år gamle stjernen lånte den 25 år gamle musikerens go-to dongerijakke, som hun hadde på seg med svarte bukser og en koordinerende crop-topp.

Interessert i kåpen til ferien? Vel, den distressed 424 jakke (som selges for $600) er for øyeblikket utsolgt, så du må finne en annen jakke å kjøpe til fyren din (og så stjele fra ham).

RELATERTE BILDER: Mote Faceoff: Se ukens beste stjernetwinning-øyeblikk!

Ikke bare låner hun Tygas klær, men Kylie har også kledd seg mer konservativt i det siste, og gikk ut i L.A. onsdag helt tildekket i en svart turtleneck-topp og flarebukser.

kylie-tyga-600x4501Kreditt: Courtesy Kylie Jenner; GC-bilder


Courtesy Kylie Jenner; GC-bilder

Under hennes siste tur til New York var stjernen super uformell. Hun gikk til og med ut kledd i en joggedress og UGG! (Ok, joggedressen var Moschino, men likevel). Kan King Kylie snu et nytt stilblad? Uklart, men hun er kjent for å eksperimentere med utseendet sitt. (Vi føler et blogginnlegg kommer om 3, 2, 1 …)

https://instagram.com/p/99JB5KHGu_/?taken-by=kyliejenner

Låner du fra skapet til mannen din? Hva synes du om Kylies nylige dressing MO? Lyden av under.

RELATERT VIDEO: De 5 beste grunnene til at vi er besatt av Kylie Jenner

– Brittany Talarico