Lady Gagas hundepasser sier at han 'blødde ut' etter skyting, men bekymret for 'beste måten' å redde hunder på

Ryan Fischer fikk en kollapset lunge ved fem forskjellige anledninger etter skytingen 24. februar saint rocqueRyan Fischer | Kreditt: Saint Rocque/ instagram

Ryan Fischer, mannen som ble skutt og kritisk skadet mens han gikk på Lady Gagas franske bulldogger, snakker ut den skjebnesvangre natten som nesten kostet ham livet.

Fischer, 40, åpnet opp for Rullende stein om hendelsen 24. februar og effekten den har hatt på ham mens han fortsetter å komme seg før en helbredende biltur.

Fischer sa at han var frisk på en vellykket første date da han dro hjem den kvelden, med en festlig champagneflaske i hånden, for å gå Miss Asia, Gustav og Koji, tre franske bulldoger som tilhører hans klient Lady Gaga.

Kort tid etter å ha snudd ned en stille boliggate, hoppet to menn ut av en hvit Nissan Altima og ropte: «Gi det opp,» husket han.

RELATERT VIDEO: Hundepasser Ryan Fischer åpner opp om voldelig ran, forteller Lady Gaga 'Babyene dine er tilbake'

Selv om Fischer sa at frøken Asia rømte fra åstedet inn i noen busker, ble Gustav og Koji snappet, og Fischer selv ble skutt en gang i brystet før angriperne hans kjørte bort.

For mer om Ryan Fischer og andre topphistorier, hør nedenfor vår daglige podcast PEOPLE Every Day .

'Sinnet mitt begynte å fungere veldig raskt,' fortalte han Rullende stein . «Jeg måtte virkelig veie alternativene mine – skal jeg si hvem hundene tilhører? For hvis jeg gjør det, gir det mer medieoppmerksomhet.'

Til tross for skadene hans, fortalte Fischer utsalgsstedet at han kun kunne fokusere på å sørge for at hvert av hans neste trekk ville sikre best mulig utfall: å få valpene trygt hjem.

'Jeg blødde ut og det var tanken som gikk gjennom hodet mitt,' husket han. ''Hva er den beste måten å gjøre dette på, slik at hundene kan bli funnet?''

Lady Gaga blir sett i Midtown 1. juli 2021 i New York CityRyan Fischer | Kreditt: saint rocque/instagram

Da han ble hastet til sykehuset i en ambulanse, sa Fischer at han prøvde å beholde en sans for humor om hendelsen, selv om blodtrykket falt.

'Jeg var fullstendig klar over og sprakk helt vitser, som 'Det høres ille ut,' sa han Rullende stein . «Når jeg er i en absurd situasjon, er det bedre å finne humor i den. Og dette må være den mest absurde situasjonen.

RELATERT: Lady Gagas Dog Walker 'Ikke ennå i riktig hodeplass for å ta vare på hunder' etter skyting

Gaga, 35, var offentlig takknemlig overfor Fischer, og etter angrepet ga hun ut en uttalelse der hun kalte ham «for alltid en helt» og sa at han hadde «risikert livet sitt for å kjempe for familien vår». Både Gustav og Koji ble returnert dager etter hendelsen.

Fischer sa at stjernen også støttet seg privat, og tilbød ham hjemmet sitt etter at han ble utskrevet fra sykehuset, og sendte en traumeterapeut for å jobbe med ham i flere dager om gangen.

Lady Gaga | Kreditt: Raymond Hall/GC Images

'De er vennene mine, og jeg elsker dem, og de er absolutt der for meg,' sa han til utsalgsstedet til sine tidligere arbeidsgivere, en gruppe laget av Gaga og hennes kreative team kalt Haus of Gaga. «Jeg har ingenting annet enn takknemlighet for alt. Det er bare en merkelig situasjon bare på grunn av hvordan den har utviklet seg i media. Men jeg er veldig takknemlig for vennskapene mine.

Selv om Fischer ble utskrevet fra sykehuset innen en uke etter angrepet, ble han tvunget til å returnere flere ganger etter at lungen hans kollapset ved fem separate anledninger. Han måtte til slutt få fjernet mer enn en tredjedel av organet, da legene sa at kulen hadde brent lungen og at den ikke grodde skikkelig, iht. Rullende stein .

Mens han fortsetter å helbrede, samler Fischer inn penger for å finansiere en biltur over USA som han håper å ta i en Ford Falcon fra 1991.

RELATERT: Lady Gagas Dog Walker ber om støttefinansiering selvhelbredende biltur etter nesten-døden-angrep

I en beskrivelse på en GoFundMe-siden han etablerte tidligere denne måneden, forklarte Fischer at turen er et oppdrag 'viet til å styrke min emosjonelle og mentale helse' ved å oppsøke 'retreatsentre, traumeprogrammer, skeive healere, kreative og åndelige ledere.'

Selv om flere fans stilte spørsmål ved beslutningen hans om å finansiere penger, da de mente at Gaga burde støtte ham, sa Fischer at det å peke fingre ikke var poenget med reisen hans, og at det er 'all kjærlighet.'

'Alle trodde at jeg skyldte på noen, når alt var kjærlighet,' fortalte han Rullende stein . «Det er det som skjer i traumer – alle dine kjære, hele familien din, alle: du føler deg alene. Du føler deg ikke støttet fordi dette er din reise.'

Politiet i Los Angeles arresterte fem mistenkte i forbindelse med hendelsen i april.