LaLa Vazquez giftet seg med Carmelo Anthony

Skuespilleren og Denver Nuggets-stjernen gifter seg i en overdådig Manhattan-seremoni med rødt tema Kreditt: MORA/Everett

Denver Nuggets-stjernen Carmelo Anthony og skuespillerinnen LaLa Vazquez gjorde det offisielt på lørdag i et bryllup i New York City før gjester inkludert Justin Timberlake, Kim Kardashian og LeBron James.

Beste kvelden i hele mitt liv, skrev Vazquez på sin Twitter-side. Takk til all min familie og venner som delte kvelden med meg. Jeg elsker deg. Jeg er på cloud 9 akkurat nå.

Vazquez hadde på seg en Vera Wang brudekjole da hun utvekslet løfter med Anthony i en seremoni utført av Dr. Michael Eric Dyson, har FOLK fått vite. Også blant de 300 inviterte gjestene var Khloe Kardashian og Lamar Odom, Spike Lee, Ludacris og Kelly Rowland.

Parets 3 år gamle sønn Kiyan fungerte som ringbærer.

I SLEKT: LaLa Vazquez og Carmelo Anthony ser rødt til bryllupet deres

Lokalet på Manhattan, med høye marmorsøyler og lysekroner, ble forvandlet til en feiring med rødt tema med røde duker, midtpunkter av røde ecuadorianske roser, hundrevis av stearinlys og tusenvis av røde roser som henger fra det høye taket.

Etter seremonien sluttet de nygifte seg til gjestene for cocktailer og en sittemiddag og dans til et liveband. Den fem-etasjes hvite kaken var dekorert med røde blomster.

Vazquez og Anthony inviterte sine gjester med en rød og gull bryllupsinvitasjon dekorert med Swarovski-krystaller. Designet av invitasjonsselskapet Lehr & Black, ble den levert i en svart boks med deres første initialer.

Paret, som var forlovet 1. juledag 2004, startet bryllupshelgen fredag ​​kveld med en øvingsmiddag på en båt med gambling, sigarruller, en buffémiddag og dans til en DJ.

Bryllupet, som ble filmet for et kommende VH1 realityprogram, ble planlagt av eventplanlegger Mindy Weiss.

I SLEKT: MTVs LaLa Vazquez ønsker Baby Boy velkommen