Lauren Conrad: Jeg elsker ikke treningsstudioet, og jeg er ikke god på slanking

Designeren forteller om treningsrutinen sin og deler tips om fester

Mens noen stjerner har en ekstremt disiplinert tilnærming til å kaste bort til bryllupet, svetter ikke Lauren Conrad det – bokstavelig eller billedlig.

Lauren Conrad


Gustavo Caballero/Getty

Jeg er ikke en stor fan av treningsstudioet, for å være ærlig, sa Conrad til PEOPLE på onsdagens Malibu Island Spiced Summer Soirée i Miami, hvor hun hadde på seg en Aqua-kjole og laget blomster. Når jeg må på treningssenteret og legge en time på, stirrer jeg bare på klokken.

Den tidligere stjernen i Åsene er også overraskende lettfattet med hva hun spiser. Jeg elsker virkelig mat ... jeg er ikke god på slanking, sa hun. Jeg prøver å ta smarte valg, men spiser bare litt mindre.

Men ikke forvent å se Conrad i annet enn tipp-topp form for henne kommende bryllup med jusstudent William Tell — hun trener på California-måten. Jeg liker bare å komme meg ut, som å gå en tur, gå på kajakker, gå en løpetur på stranden, forklarte hun.

Conrad setter også pris på en sunn cocktail (se: Truvia-søtet krydret rom hun står foran), og hun har også gjort forloveden sin til en fan. Sneket. Gutter vil aldri ha sukkerholdige drikker, men jeg føler at med disse er det som å slippe brokkolien til den lille ungen, sa hun. De vet ikke at du gir dem en lavkaloridrikk.

RELATERTE INNLEGG: Få litt seriøs antrekksinspirasjon fra favorittstjernene våre i street style

Hva synes du om Conrads lavmælte diett- og treningstilnærming? Lyden av under!

–Becky Randel