LeAnn Rimes går gjennom stort tanndrama

Klarer du tannen? Countrystjernen gir et slag-for-slag av hennes tannlegedrama Kreditt: Kevan Brooks/AdMedia

LeAnn Rimes har gjennomgått et stort tannlegedrama – og tar med fansen sin på den smertefulle reisen.

I en lang rekke tweets I løpet av flere dager fortalte sangeren hennes ubehag og angst over en truende operasjon som sannsynligvis fikk fansen til å føle at de også var i ferd med å få en rotfylling.

Rimes sin prøvelse endte mandag, da hun Tvitret . Ut av operasjonen!!! Alt er bra. Hele ansiktet mitt er nummen og jeg sulter... dårlig kombinasjon. Takk for alle dine bønner.

Sangerens prøvelse startet forrige uke da hun gikk til Twitter for å informere fansen onsdag om at hun hadde besøk av en spesialist.

Venter på at endodontisten skal møte meg og ta en rotfylling om natten, skrev hun. Dette er noe av det galeste jeg har vært gjennom. Prøver å holde tankene mine unna smerten og det som er i ferd med å skje ved å si hei til dere. Livet fungerer ikke til rett tidsplan noen ganger. Dette er så dårlig timing!!!!! K, ønsk meg lykke til. Mye kjærlighet!

Sangerinnen ble tvunget til å kansellere opptredener mens hun tok seg av tannlegen.

I mellomtiden ga hun fansen et slag-for-slag fra dagene frem til selve operasjonen. O-M-G jeg fikk 3 skudd i munnen og 1 SINNSYKT skudd direkte inn i den halvdøde halv-LEVENDE nerven gjennom hullet han boret på baksiden av tannen min, skrev hun onsdag.

På fredag, avslørte hun , Munnen min dreper!!! Jeg føler meg som jenta i Eksorsisten hvor hun ikke kan slutte å bevege hodet rundt på puten. Jeg kan ikke bli komfortabel! Forhåpentligvis vil ingen ertesuppe komme ut og jeg vil ikke flytte noen kommoder foran døren til soverommet vårt med tankene mine? ingen besittelse her, bare latterlige tannsmerter!

Rimes tilbrakte helgen med å spise surkål for å sette probiotika inn i systemet mitt for å motvirke alle medisinene, se sommer-OL og lytte til musikk for å holde seg i ro før munnoperasjonen hennes.

Nå som hovedarrangementet er over, vil Rimes bruke tid på å hvile – frem til en ny operasjon neste uke. Nå helbreder jeg...til neste mandag...mer operasjon, dog mindre. :) hun twitret.