Leslie Jones innrømmer at hun var 'så nervøs' for å ta selfies med Beyoncé og JAY-Z på SNL Afterparty

Leslie Jones er en av stjernene i Saturday Night Live , men det betyr ikke at hun har sluttet å bli begeistret for å møte kjendiser som Beyoncé og JAY-Z

Leslie Jones er en av de største stjernene i Saturday Night Live , men det betyr ikke at hun har sluttet å bli begeistret for å møte kjendiser som Beyoncé og JAY-Z.

Rundt klokken 02.00 på søndag delte Jones to søte selfies hun tok på stjernespekket SNL nachspiel med det berømte paret - og hun var ikke redd for å innrømme hvor bekymret hun var for å be om bilder med dem.

leslie-jones-aKreditt: Leslie Jones/Twitter

Jeg tar de verste bildene noensinne!! Takk Gud, Beyoncé er bare så utrolig vakker!! den 50 år gamle skuespillerinnen tekstet selfien på Twitter . Takk for bildet Queen B!! Jeg var så nervøs!!

Jay Z er et lyrisk beist!!! Takk for bildet!! Igjen såååå nervøs! Jones skrev sammen med en selfie med rapperen, som var den musikalske gjesten for sesong 43-premieren.

Til tross for hennes innrømmede nervøsitet, var dette ikke første gang Jones delte en fotomulighet med ektemannen og kone-duoen.

Komikeren delte flere bilder fra forrige gang de alle hang sammen — etter at Lemonade-sangerinnens søster Solange Knowles var musikalsk gjest på SNL i fjor.

Ok nå vet dere at jeg er den rette!! Illuminati!!, skrev hun på Twitter sammen med en dumt skudd av de tre hadde drinker. [Solange] drepte den i kveld!!

Jones fortsatte med å dele et mindre klønete bilde fra den kvelden på Instagram – som hun entusiastisk undertekstet, Yuuuuuuuuup!! – samt en egen selfie med bare henne og JAY-Z.

Yo, dette er det eneste bildet jeg ønsket meg så mye, skrev hun.

Jones begynte å jobbe for SNL i 2014 som stabsskribent og etter å ha gjort noen gjesteopptredener på Helgeoppdatering , hun var forfremmet til rollebesetning på heltid i november.

I juli 2016 ble Ghostbusters komiker skapte overskrifter etter at hun ble målrettet av Twitter-troll, hvorav mange kritiserte utseendet hennes.

Jeg føler at jeg er i et personlig helvete, skrev hun.

RELATERT VIDEO: Leslie Jones kaller ut rasistiske Internett-troll på Twitter

Som svar på hatet suspenderte Twitter permanent den konservative skribenten og Breitbart.com-teknologiredaktøren Milo Yiannopoulos, som har blitt anklaget for å lede en trakasseringskampanje mot henne.

Etter å ha forlatt Twitter i noen dager, kom Jones triumferende tilbake slik at hun kunne tweet live Game of Thrones .

Hei...en tispe trodde hun kunne holde seg unna. Men hvem andre kommer til å live tweet Game of Thrones !! spøkte hun.