Lindsey Vonns kjole viser frem de Olympiske Champ-ryggmusklene

Den profesjonelle skiløperen viser frem den muskuløse ryggen i en utskåren kjole Lindsay Vonn - StilKreditt: Todd Williamson/Getty

Når det gjelder figuren til Lindsey Vonn, er hun ikke sjenert for å vise den frem - og hun gjorde det klart på den røde løperen til Emmys i 2016, med den muskuløse ryggen i den utskårne kjolen.

Den profesjonelle skiløperen dukket opp på den røde løperen med en langermet, dyp burgunder kjole fra Stello med rynkede detaljer foran og en høy splitt på midten og David Yurman Starburst øredobber med diamanter. Og mens fronten var ganske grei, var utsikten bak en helt annen historie: den rammet inn de latterlige lats og delts hennes og viste hvordan det ser ut å være i form på olympisk nivå.

Kreditt: Todd Williamson/Getty

RELATERTE BILDER: Nattens nydeligste kjoler!

For å være sikker på at musklene hennes var i full sikt, trakk Vonn håret opp i en updo, som forfra så ut til å være en elegant toppknute. Men så snart hun snudde seg, avslørte hun et intrikat, edgy utseende. Frisøren hennes, Charles Baker Strahan, viste frem detaljene i utseendet i nærbilder på Instagram, og avslørte at den øverste halvdelen av hårstråene hennes ble slynget inn i en serie knuter, mens den nederste halvdelen var satt sammen av vridde seksjoner som var pakket inn. til ytterligere knuter, og danner en faux-hauk-form.

https://www.instagram.com/p/BKg2a0sjMmG/?taken-by=charlesbakerstrahan

Hun paret ensemblet sitt med enkel sminke: rosenrøde kinn, svarte lokk, nakne lepper og en nydelig glød med et naturlig utseende.

Hva synes du om Vonns Emmys røde løper-look? Lyd av i kommentarfeltet nedenfor!