Se tilbake på Jenna Bush Hagers bryllup i Texas i 2008

Den tidligere første datteren hadde på seg en romantisk Oscar de la Renta-kjole 763990gKreditt: REX/Shutterstock

Alle øyne har vært rettet mot George W. Bushs datter, Barbara Bush, som giftet seg med skuespilleren Craig Coyne på søndag i en fasjonabel affære. Hun knyttet en spesialtilpasset Vera Wang-kjole og hadde tre andre high-fashion kjoleskift i løpet av helgen. Og mens vi beundret hennes stilige antrekksbytte, ønsket vi å se tilbake på hva tvillingsøsteren hennes, Jenna Bush Hager, valgte til sin store dag for 10 år siden.

I mai 2008 giftet Bush Hager seg med Henry Hager på familiens bortgjemte ranch i Crawford, Texas. Hun valgte en Oscar de la Renta-kjole med V-hals (Bush-kvinnene henvender seg ofte til etiketten, spesielt matriark og tidligere førstedame Laura Bush som var vennlig med den avdøde designeren) dekket av blondeapplikasjoner og med en V-dip i ryggen.

Bush Hager bar håret i en romantisk halvoppstilt stil utsmykket med hvite blomster og holdt sminken myk og naturlig. Hun holdt tilbehøret minimalt og hadde på seg sine egne Anthony Nak-øredobber i kvarts og diamanter, som hun var med på å designe.

RELATERT: Se alle 3 av Barbara Bushs romantiske bryllups-helgekjoler

763990cKreditt: REX/Shutterstock

De to møttes først mens de jobbet ved George Bushs gjenvalgshovedkvarter i 2004. På valgdagen var de venner. Ved innvielsen var de en gjenstand, fortalte Henrys venn Adam Piper til PEOPLE tilbake i 2008.

Barbara Bush og Craig Coyne bryllup 7. oktober 2018. Foto av Paul MorseKreditt: REX/Shutterstock

RELATERT: 5 ting du trenger å vite om Craig Coyne, som nettopp giftet seg med George W. Bushs datter Barbara

Bush Hager fortalte I dag forestilling etter søsterens bryllup i Maine på søndag, gråter jeg 24 timer senere ... det var så mange glade tårer.

Kreditt: Paul Morse

Hun fungerte som æresdame og ga bruden (som hadde på seg en spesialtilpasset Vera Wang-kjole) noe blått - et par øredobber fra hennes egen samling.

Og Barbaras noe lånte var like sentimentalt. Det er veldig søtt. 'Noe lånte' som jeg har på meg er dette armbåndet som bestefaren min ga til bestemoren min på deres 70-årsjubileum, fortalte Barbara til PEOPLE.